Culiță Sterp a încercat să-și împace părinții, însă fără rezultat: ”Sunt orgolioși amândoi”. Ce spune acum artistul despre relația cu tatăl lui

Culiță Sterp are o relație bună cu tatăl lui! Artistul a început să se vadă mult mai des cu fostul soț al mamei Geta, chiar dacă părinții lui nu-și mai vorbesc!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Culiță Sterp are o relație foarte specială cu ambii părinți, chiar dacă aceștia nu mai sunt împreună! Mama Geta a vorbit în nenumărate rânduri despre căsnicia cu tatăl copiilor ei, care nu ar fi fost tocmai reușită. Aceasta a povestit multe episoade foarte grele din mariajul cu fostul ei soț, printre care și o amintire de când i-a dat foc unui costum cu care voia să meargă la o nuntă.

Mama Geta a povestit, acum ceva timp, acel episod, pe care n-o să-l uite niciodată. Aceasta susține că tatăl copiilor ei i-a făcut adus prea multe greutăți, peste care a trecut singură, însă și-a găsit puterea să-l ierte de fiecare dată, căci l-a iubit sincer: ”Din cauză că eu l-am iubit sincer, toate alea pentru mine erau un fleac”.

Citeste si: Culiță Sterp, un munte de omenie! A sărit în ajutorul unui prieten, care a ajuns în scaun cu rotile: ”Și-a pierdut piciorul și are nevoie de bani pentru proteză”

Mama Geta

Mama Geta

[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp a încercat să-și împace părinții

Culiță Sterp are o relație bună cu tatăl lui, la fel și Ileana. Pe de altă parte, Geta și Iancu au mai spus pe internet faptul că nu pot uita faptul că tatăl lui a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Aceștia nu pot trece peste anumite lucruri și tocmai din acest motiv nu păstrează legătura.

Iată că Ileana și Culiță și-au iertat tatăl, iar acum păstrează legătura cu el și se văd cât de des se poate. Se pare că mama Geta nu are nimic împotrivă cu acest lucru.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Mama Geta l-a învățat bine! Culiță Sterp e băiat de casă. Cum se descurcă singur, fără ajutor, înainte de un eveniment: ”Viață de lăutar”

Culiță Sterp a postat un videoclip pe TikTok, cu tatăl și băiatul lui, care a emoționat întreg internetul. Printre comentarii se regăsesc foarte multe mesaje în care internauții îl întreabă pe cântăreț dacă a reușit să-l ierte pe tatăl lui și dacă a încercat să-l împace cu mama Geta.

Ei bine, artistul nu a ezitat să răspundă la întrebări, iar referitor la împăcarea cu mama Geta, acesta a spus că: ” Am mai încercat asta in trecut dar nu am reusit, sunt orgoliosi amândoi! Poate pe viitor, cine stie..”.  Se pare că mama Geta nu poate să treacă ușor peste tot ce s-a întâmplat în căsnicia ei și nu ar vrea să aibă vreo legătură cu fostul ei soț, cu tatăl copiilor ei, în ciuda faptului că Ileana și Culiță au o relație bună cu acesta.

Mama Geta

Mama Geta

[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici l-a luat prin surprindere pe Iancu Sterp! L-a sunat și i-a făcut propunerea: „Accepți?” Cum a reacționat tânărul?

EXCLUSIV! Casa lui Ion Șmecheru este acum căminul refugiaților ucrainieni! Gestul lui Iancu este impresionant! “Am putea găzdui niște oameni acolo”

EXCLUSIV! Iancu dă cărțile pe față și recunoaște cine este femeia cu care a fost surprins pe rețelele sociale! I-a prezentat-o și lui Culiță! "O prietenă cu beneficii"

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies