Culiță Sterp a vorbit despre căsnicia cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Mama a fost dezamăgită”!

Culiță Sterp a dezvăluit că mama lui nu s-a băgat în căsnicia lui,însă a fost dezamăgită într-un final de Carmen de la Sălciua

Autor: Lia Popescu

In articol:

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format,multă vreme,cel mai frumos cuplu din muzica populară și de petrecere.

Iubiți timp de nouă ani, cei doi s-au căsătorit după ce artista a fost cerută de soție de Ziua Indragostilor,iar câteva luni mai târziu, în toamnă, au facut și nunta.

Citeste si: Bia si Culita Sterp, impreuna! Ea e deja geloasa: "Te cunosc"

Citeste si: Culiță Sterp, în doliu: ”Astăzi e o zi mai tristă. A murit”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp, despre relația dintre el și Carmen de la Sălciua: „Suntem în relații bune”

Imediat au început și planurile, astfel că, după nuntă, toată lumea se astepta la un urmaș. "Ne dorim sa avem cel puţin 4 copii, şi acum e timpul sa ne apucam, nu când vom îmbătrâni, sa fim nişte părinţi tineri.

Noi suntem 4 fraţi, mama are 12 fraţi, tata 6, deci provin dintr-o familie numeroasa, aşa ca îmi doresc la fel şi familia noastră sa fie cel puţin cu 4 minioni dacă ajută bunul Dumnezeu!", declara Culiță Sterp la vremea respectivă pentru WOWbiz.ro!

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, divorț la un an de la nuntă

Din păcate, în loc de bucurii, în an umai un an s-a ajuns la divorț.

Probleme între cei doi au apărut imediat, la trei luni după căsătorie, și ele nu au mai putut fi remediate.

”Eu am pus piciorul în prag în vederea unei discuţii, dar divorţul l-am hotărât de comun acord, pentru că e vorba de sufletele noastre şi nu putem să ne minţim. El a fost de acord. Nu contează cine intentează divorţul, contează stările alea. Eu m-am consumat foarte mult în timpul relaţiei noastre, ca lucrurile să iasă perfect, am închis ochii atunci când trebuia să îi ţin deschişi şi am zis mereu să

ne mai dăm o şansă. Atunci când ierţi prea multe greşeli, rişti să favorizezi răul,” spunea Carmen de la Sălciua, care, la scurt timp de la separare, s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț, iar el a încercat să o uite.

Culiță Sterp a dezvăluit că mama lui a suferit după căsnicia sa cu Carmen de la Sălciua! ”Voiam să se căsătorească mai târziu”

La doi ani de la despărțire, Culiță Sterp a dezvăluit că mama lui a suferit după căsnicia sa cu Carmen de la Sălciua. ”Mama a fost dezamăgită”, a declarat artistul, zilele trecute, la FanArena, completat de cea care i-a dat viață.

”Eu nu m-am băgat în relația lui, și nici în a fetei mele, Ileana. Este adevărat, l-am sfătuit să se căsătorească mai târziu, pe la 28 de ani, nu la 23, dar dacă asta a fost alegerea lui...Însă, cum s-a terminat totul, mi-a lăsat un gust amar”, a comentat Geta Sterp la aceeași emisiune.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Jador și Culiță Sterp îl ironizează pe soțul Vulpiței. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare

Sora lui Culiță Sterp o face praf pe Mirela Vaida după ce prezentatoarea TV s-a certat ca la ușa cortului cu artistul! ”Înghițiți în sec și sunteți invidioși”

Carmen de la Sălciua i-a spus iubitului ținut la secret cum vrea să fie tratată! ”Unii bărbați se pot speria”

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies