Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! Ce a pățit artistul? Făcea offroad lângă ferma familiei, din Hațeg. DECLARAȚII EXCLUSIVE

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! Ce a pățit artistul s-au întrebat îngrijorați fanii săi. Din fericire, nimic. Culiță făcea offroad lângă ferma familiei, din Hațeg

Distribuie pe:

Autor: I.A., C.G.

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!
Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!


In articol:

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! O imagine șocantă, postată în urmă cu puțină vreme de fanii lui Culiță Sterp a făcut înconjurul rețelelor de socializare: mașina lui Culișă Sterp, un vehicul de teren, într-o stare extrem de avariată.

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!
Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!

Inițial, fanii solistului au crezul că acesta a avut un accident de mașină și se temeau ca nu cumva Culiță să fi pățit ceva. Din fericire, îndrăgitul solist este în afara oricărui pericol. Mai mult decât atât, jurnaliștii WOWbiz.ro au obținut, în urmă cu puțin timp, declarații în exclusivitate despre eveniment, chiar de la Culiță Sterp.

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! "Nu este vorba despre niciun accident. Mă distram cu mașina pe câmp, la offroad, și am intrat într-un copac. Eu nu am pățit absolut nimic, că doar de aia mă dusesem pe câmp, ca să mă distrez. Autovehiculul, în schimb, a avut un pic de suferit, așa cum este si normal în asemenea situații. Am îndoit aripa și am spart farul. Atât și nimic mai mult. Totul s-a petrecut chiar în apropierea fermei noastre", a declarat artistul în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! În brațele cui a fost surprins artistul

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! Culiță Sterp este unul dintre cei mai doriți bărbați din România. El dă tot mai multe semne că ar iubi din nou.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!
Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!

După divorțul de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp nu s-a mai afișat cu nicio fată, în ciuda zvonurilor. În ultima perioadă, el a început să se dea de gol singur! După ce i-a făcut, la Teo Show, o declarație unei fete misterioase, acum s-a afișat cu o brunetă frumoasă pe rețelele de socializare.

Recent, CUliță Sterp a postat o fotografie cu o fată la secțiunea de story de pe Instagram. El pare foarte apropiat de fată, care îl ține strâns în brațe și ăși lasă capul pe umărul artistului. De asemenea, Culiță are un zâmbet larg pe față.

 

Citeste si: Iancu Sterp și-a amenințat iubita că o va părăsi: „Bărbaţii sunt mai loiali unei echipe de fotbal decât unei femei”

Citeste si: Culiță Sterp are iubită! Faimosul solist nu se mai ascunde!

Citeste si: Iancu Sterp, în Finala Survivor Romania! Cum a ajuns vedeta tv tânărul de 21 de ani

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! Declarație de dragoste pentru o fată misterioasă din viața lui

Culiță Sterp a oferit un interviu exclusiv la Teo Show, în timp ce el se afla la filmările pentru noua lui melodie. Întrebat de viața lui amoroasă, cântărețul a recunoscut că a uitat-o pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. În aceste momente, ei au trecut peste și își văd în continuare de viețile lor separate.

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!
Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom!

Culiță Sterp, accident de mașină pe câmp. A lovit un pom! „Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțire. Chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși”, a declarat Culiță. El a spus ce calități își dorește să aibă viitoarea lui soție: „O femeie cu principii, cuminte, frumoasă. Să-mi înțeleagă meseria mai mult. Dacă am o femeie lângă mine care mă iubește, nici n-aș putea să-i fac ceva care să o deranjeze. Cel mai mult în viață îmi doresc o familie. Cel puțin patru copii îmi doresc”. Citeste continuarea articolului aici.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluiri șocante după scandalul de la Mamaia! Lino Golden a trecut prin clipe cumplite! Cântărețul fost împușcat!

Aurel Pădureanu, declarații sincere după despărțirea de Cornelia Catanga! "Nu știu ce să cred..."

Cum reușește Ana-Maria Barnoschi să scape de vergeturi! Ce face co-prezentatoarea de la “Roata Norocului” de arată demențial! 

Ea este vedeta care a trăit o umilință incredibilă: a spus că își mai dorește un copil, iar soțul său a declarat public că se va muta de acasă dacă se întâmplă!

Puterea Dragostei 1 Octombrie: Andreea iese din emisiune după atacul băieților. George: „Ești zero!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies