Culiţă Sterp, aroganţă maximă! Ce a ”primit” de Moş Nicolae

Culiţă Sterp este cunoscut pentru cariera sa muzicală, iar participarea la evenimente îi asigură câştiguri substanţiale artistului. Dar oare ce a ”primit” de Moş Nicolae?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cum cei dragi au fost cuminţi, Culiţă Sterp a trecut la un nivel înalt de data aceasta. Artistul nu a mai păstrat tradiţia de a dărui fructe, dulciuri sau jucării, aşa cum se făcea în copilărie, iar de data aceasta vestitul artist a ”scăpat” câteva bancnote de 500 de euro în ghetele fiecăruia. Moş Nicolae a avut buget mare anul acesta şi a reuşit să-i facă fericiţi pe toţi.

Evident, artistul a filmat momentul în care a pus banii în încălţăminte şi nu a ratat ocazia să urce imaginile pe internet.

"Acel moment când Moş Nicolae nu are timp de cadouri, dar îşi face datoria de băiat bun", a spus Culiţă Sterp pe reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Marin, în lacrimi de Sfântul Nicolae: "Amintirile mele preţioase sunt păzite de îngeri, în cer"

A râs toată lumea de ea, dar nu te-ai fi gândit nicio secundă că are dreptate! Andreea de la ”Insulă” a devenit celebră pentru cuvântul ”şlarf”. Ce înseamnă, de fapt

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Se dau 5.429 lei de la stat! Cine va primi 266 de lei în plus în 2021

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

”Naționalizarea” platformelor și a rețelelor sociale. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies