Vedete

Culita Sterp, atac la Carmen de la Salciua: "Am dovezi pentru ce zic"

Culita Sterp a auzit ce a declarat Carmen de la Salciua la Teo Show despre el si sustine ca stie multe, dar nu vrea sa isi jigneasca fosta sotie.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Dupa o casnicie scurta, dar intensa, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au divortat. Artista a dat de inteles ca motivul despartirii lor a fost si infidelitatea sotului, insa Culita Sterp a refuzat sa dea declaratii pe acest subiect, spunand ca prefera sa pastreze informatiile pentru el.

"Dacă mi-aş da drumul la gură şi aş spune tot ce ştiu, lumea nu m-ar mai acuza pe mine. Eu pentru ce zic, am dovezi. Poate că timpul şi Dumnezeu vor arăta la un moment dat cine are dreptate. Era mai bine dacă era mai moderată, dar n-a vrut să mă asculte. Eu am respect faţă de ea şi nu o s-o jignesc. Nu vreau să mai dau alte explicaţii, lucrurile mă lasă rece", a declarat Culita Sterp in cadrul unei emisiuni de televiziune. 

"Nu stiu daca locul lui era langa mine. Eu daruiesc totul dar la fel de repede plec atunci cand nu mai e loc. Am luptat mult in casnicie, am purtat discutii interminabile. Nu se putea, nu intelegea lucruri care pentru mine erau esentiale: stabilitate, incredere, sa nu stau sa ma gandesc mereu unde e si ce face. Sunt geloasa! Usor-usor ne-am pierdut, nu mai comunicam, obosisem, relatia scartaia, eram mereu pe drumuri. Devenisem doi straini! Eram doi straini care cantau impreuna o melodie de dragoste. Ne vorbeam, normal! I-am spus de multe ori ca ne pierdem, el zicea ca sunt nebuna. Intuitia nu m-a inselat niciodata, de-asta imi doresc ca toate femeile sa stie ca atunci cand simti ca lucrurile scartaie nu e doar in mintea ta. Sunt credincioasa, am ajuns la altar cu acest om. Nu pot sa trec peste nesiguranta, peste infidelitati. Am primit si dovezi ale infidelitatii. Dar nu l-am judecat, relatia scartaia. I-am reprosat ca nu a fost sincer, ca nu a avut curaj sa imi spuna in fata. Am pus virgula, am luat-o de la capat, chiar daca eram extenuata. Dar ramaneam cu indoiala, cu frici, ajunsesem sa nu mai am incredere in mine", declara, zilele trecute, Carmen de la Salciua la Kanal D.

 

Galerie foto