Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru Carmen de la Sălciua! A spus-o la un an de la despărțire: „Credeam că ești a opta minune a lumii”

La un an de la despărțire, Culiță Sterp a publicat un mesaj emoționant dedicat fostei soții. Ce a vrut să-i transmită lui Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din muzică, dar relația lor s-a sfârșit pe neașteptate. Fanii credeau că sunt fericiți împreună, dar cu timpul s-a aflat că în relația lor au existat multe probleme care au dus la o ruptură. Nu numai că și-au spus adio, dar au și iscat un adevărat scandal mediatic după ce fiecare dintre ei a făcut acuzații la adresa celuilalt.

Carmen de la Sălciua l-a acuzat pe Culiță Sterp de infidelitate, spunând că acesta a fost motivul pentru care a plecat de acasă și a hotărât să divorțeze. El, pe de altă parte, spune că nu și-a înșelat soția și că ea s-ar fi cuplat cu cel mai bun prieten al lui în timp ce ei încă formau un cuplu. Artista a recunoscut relația cu Cosmin, dar spune că povestea lor de dragoste a început abia după ce renunțase la căsnicia ei și se mutase din casa în care locuia cu partenerul ei de viață și de scenă.â

fara descriere

Culiță Sterp, mesaj pentru Carmen de la Sălciua, la un an de la despărțire

A trecut un an de când Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit. Fanii au sperat că cei doi artiști vor mai da o șansă relației lor, însă ei au decis să nu se împace.

La un an de la despărțirea lor, Culiță a publicat un mesaj emoționatn pentru fosta lui soție, Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, îndrăgostită până peste cap de Culiță Sterp: „Promite-mi că rămâi pentru mine”

Citeste si: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce Culiță Sterp a intrat în casa Puterea Dragostei

„Azi este un an, an în care s-au întâmplat extrem de foarte muulte conflicte, cuvinte, (etc). Treaceau zile, nopţi, luni, săptămâni, chiar ani, trei ani, în care eu credeam că ești a opta minune din întreaga lume, erau si momente in care mai ziceam ca se oprește timpul cand ești cu mine. Acum, azi am luat totul pe un alt drum și poate că e mai bine așa”, a scris Culita Sterp pe pagina lui de Facebook.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate