Culiţă Sterp, noi declaraţii bombă despre Carmen de la Sălciua! Are în telefon filmuleţe cu ea şi iubitul: „A rămas la el la hotel. Nu mi-a fost uşor să-mi văd nevasta cu cel mai bun prieten”

Culişă Sterp continuă seria declaraţiilor şocante despre Carmen de la Sălciua şi iubirea pe care ea o trăieşte cu prietenul lui.,

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua păreau de nedespărţit. Totuşi, în vara acestui an, cei doi artişti au anunţat că urmează să divorţeze. De atunci fiecare dintre ei a făcut acuzaţii scandaloase la adresa celuilalt şi, când toată lumea credea că războiul a luat sfârşit, el a vorbit din nou despre relaţia lor şi începutul iubirii dintre ea şi prietenul lui cel mai bun. 

„Am pe telefon mesaje când el scria. Eu de prin luna mai am mesaje cu ei. Şi înainte de asta, el fiind prieten cu noi, ei mai vorbeau. Nu am băgat în seamă. Şi în luna martie am fost cu ea în Dubai şi ei vorbeau. El o consola când ne certam şi noi s-a ajuns la alte chestii”,a spus Culiţă Sterp despre povestea dintre Carmen de la Sălciua şi iubitul ei. 

„Când au apărut imaginile de la ziua lui, ei aveau deja o relaţie. Ea a mers acolo fără formaţie, a cântat câteva piese, după care a rămas la el hotel. Deja erau pe bune, nu era ceva a început. Oricum, pe acolo prin Sibiu şi prin Alba lumea ştie, ei se afişează, a şi venit cu ea la cântat.
Odată le-am făcut şi dedicaţie, am zis „Pentru cel mai nou cuplu, pentru Carmen de la Sălciua şi iubitul ei” Nu pot să am ciudă pe nimeni. Asta e, s-a întâmplat. 
 
După un eşec într-o relaţie şi mai ales într-o căsnicie, e mult mai greu. Mie mi-a zis un preot că o să mă căsătoresc de trei ori şi aşa m-am speriat.
A doua oară vreau să fie ultima. Dacă e să mă mai căsătoresc, nu mă mai grăbesc cu căsătoria. 
 
Mama e cea mai supărată. Ea încă este afectată, am trecut peste, dar nu pot să pun că mi-a fost uşor să-mi văd nevasta cu cel mai bun prieten. Am primit o grămadă de poze şi de filmări cu ei, pe care nu le are nimeni.
Stăteam în pat şi... ”,
a mai povestit Culiţă Sterp. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiţă Sterp deja i-a greşit noii iubite! Interpretul şi-a cerut public scuze faţă de Mihaela

Culiţă Sterp nu se mai ascunde! A făcut primele declaraţii despre noua iubită şi o atacă dur pe Carmen de la Sălciua: "Îmi pare rău că m-am luat după ea"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Victorie pentru Iohannis! Judecătorii au decis. Vestea momentului despre pensii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Kim Jong-un e turbat de furie. A ieșit la iveală trădarea umilitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies