Culiță Sterp și-a prezentat ultima achiziție. Aroganța făcută după despărțirea de Carmen Sălciua

Culiţă Sterp arată că viața pe care o duce este una îmbibată în lux. Unul dintre cei mai populari cântăreți ai momentului, Culiță Sterp s-a lăsat fotografiat ca să își etaleze modul de viață.   

Distribuie pe:

Autor: D.A.

 


In articol:

Culiță Sterp și ultima achiziție. Cadou după ruptura de Carmen Sălciua

Culiţă Sterp a făcut avere prin tatăl său, care a strîns din creşterea oilor o avere impresionantă. Familia lui Culiță Sterp are o vilă impunătoare în apropiere de Haţeg. Traseul vieții a fost pus pe note și a reieșit o melodie apreciată printre fanii lui Culiță, solistul dezvăluind că tatăl său: „Din oi o făcut avere/ Și pe vânt, dar și pe ploi”.

Citeste si: După cine plânge Răzvan Marin. S-a despărțit de femeia care i-a cucerit inima

Citeste si: Mirela Vaida face declarații neașteptate! Prezentatoarea TV, din nou însărcinată? "Va însemna o perioadă în care ies din muncă"

Ceas Hublot de 10.700 de euro la mâna lui Culiță Sterp

Culiţă a refuzat să îți petreacă viața printre oi și a ales muzica populară. O alegere foarte inspirată, după cum arată viața tînărului. Culiță Sterp face bani frumoşi cu piesele sale, având concerte în ţară cât şi în localuri cu specific românesc de peste hotare. El este posesorul unui autoturism luxos Mercedes S Class, pe care l-a şi tunat. 

Citeste si: Tatăl copilului mort după o anestezie stomatologică, declarații cu inima frântă de durere: „Poate că așa a vrut Dumnezeu”

Citeste si: George Burcea, atac dur la adresa unui celebru prezentator tv, după ce s-a spus că a primit bani pentru aparițiile sale: „Doare când cineva vă dă de gol, nu?”

Culiţă Sterp deţine şi un ceas de mână Hublot Chronograph care costă 10.700 şi pe care îl poartă frecvent.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, relație cu năbădăi

Culiţă Sterp a avut o relaţie intens mediatizată cu cântăreaţa Carmen de la Sălciua. Deşi părea că se iubesc cu foc, cei doi au divorţat după doar un an de căsătorie. Divorţul a fost marcat de acuzaţii de infidelitate venite din ambele părţi, iar cântăreţul chiar a spus că fosta sa nevastă ar fi avut o aventură cu cel mai bun prieten al său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate