Cum a ajuns Diana Belbita sa-si intalneasca la EXATLON unul dintre idoli! Uite ce declara sportiva in 2014: "Am incercat sa copiez stilul lor, imi plac enorm fratii Stoica!”

Diana Belbita (21 de ani) face senzatie in echipa Faimosilor de la Exatlon, show-ul anului in Romania.

Autor: Petru Luca

Multipla campioana de Kempo, kickboxing si luptatoare profesionista de MMA, Diana Belbita (21 de ani) face senzatie de mai bine de doua luni in echipa Faimosilor din show-ul Exatlon, difuzat de sambata pana miercuri de Kanal D.

Acum patru ani, pe vremea cand statea intr-un internat din Drobeta Turnu Severin si doar aspira la notorietatea de astazi, Diana a vorbit pentru ziarul Adevarul despre idolii ei.

"Îmi doresc să ajung precum Bogdan Stoica, Andrei Stoica, Daniel Ghiţă. Am încercat să copiez stilul lor, îmi plac enorm fraţii Stoica”, marturisea Diana Belbita pentru sursa citata, fara sa stie ca peste 4 ani, la Exatlon, va avea posibilitatea sa concureze chiar alaturi de unul dintre fratii Stoica, Andrei, cu care a fost partener in echipa Faimosilor.

Cum a ajuns Diana Belbita sa-si intalneasca la EXATLON unul dintre idoli. Sportiva a fost colega de echipa cu Andrei Stoica 

Din pacate pentru Andrei, pentru Diana Belbita, dar si pentru multimea lui de fani, o accidentare l-a determinat sa se retraga de la competitia desfasurata in Republica Diominicana, fiind inlocuit de Valentin Chis.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies