Stiri

Cum a apărut Carmen Iohannis la înmormântarea Regelui Mihai! Soţia preşedintelui a surprins pe toată lumea!

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la ceremoniile de înmormântare ale Regelui Mihai alături de soţia sa, Carmen Iohannis, care a surprins pe toată lumea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cum a apărut Carmen Iohannis la înmormântarea Regelui Mihai! Soţia preşedintelui a surprins pe toată lumea!icon photo
 
Cunoscută pentru stilul său elegant şi îndrăzneţ, Carmen Iohannis a surprins pe toată lumea, întrucât a renunţat la blond în favoarea unei nuanţe de şaten.

Totuşi, unele voci au spus că soţia preşedintelui Klaus Iohannis ar fi greşit atunci când a şi-a ales ţinuta, întrucât ar fi trebuit să poarte dresuri negre, aşa cum au purtat celelalte femei prezente la eveniment. 

 Klaus Iohannis şi soţia sa au mers în Sala Tronului, pentru a prezenta condoleanţe Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei, principelui Radu şi celorlalţi membri ai familiei regale a României.
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune