Cum a apărut Loredana Chivu îmbrăcată într-un club din București, azi-noapte. Ținuta care i-au lăsat mască pe toți cei prezenți

Loredana Chivu a făcut senzație azi-noapte, într-un club din București.

Autor: M.B.

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy femei din România, iar dovada sunt chiar cei peste jumătate de milion de fani care îi rumăresc activitatea pe Instagram. Conștientă de atuurile fizice, blondina poartă ținute care să-i scoată în evidență silueta la cae visează orice femeie.

Azi-noapte, Loredana Chivu a fost într-un club din București și a făcut senzație într-o salopetă neagră, care lăsa la vedere posteriorul bombat.

Toți cei prezenți au întorc capul după tânăra lipsită de inhibiții și s-au mirat de ținuta pe care a ales-o.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Ce studii are Loredana Chivu

Într-un interviu oferit unei emisiuni tv, Loredana a marturisit ceva știut de puțini oameni:  „Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

Vedeta a mai declarat și că își dorește să își păstreze intimitățile doar pentru ea, ferindu-se astfel de vorbele răutacioase. 

Citeste si: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman așteaptă un copil? „Este însărcinată”

„De-a lungul timpului am învăţat ce mă face pe mine fericită şi împlinită. E mai bine să-ţi ţii viaţa personală pentru tine, pentru că sunt oameni care mă plac, sunt oameni care nu mă plac şi oamenii răi au de obicei tendinţa să strice.

Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai doresc să stârnesc vreo invidie. A fost o greşeală din partea mea, o greşeală din care am învăţat. Învăţ din greşeli şi iau cu mine doar partea bună a lucrurilor. Atâta timp cât eu sunt fericită şi împlinită, restul nu mai contează. Trebuie să ştim să apreciem clipele de fericire pe care le trăim, să le trăim cu intensitate”, spunea Loredana Chivu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu tună și fulgeră! Câinele ei a fost mușcat de cap de un alt câine, într-o cafenea din Craiova

Discutia secreta pe care Nicolae Ceausescu a avut-o cu Arsenie Boca: "Hai, popo..."

Militarul din Constanta mort dupa ce a fost plimbat prin spitale, condus pe ultimul drum! L-au ingropat in a doua zi de Craciun - Sotia lui a lesinat

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies