Vedete

Cum a aratat tortul la botezul baietelului Andreei Dogaru! Designera a organizat o super petrecere pentru micutul Frederique Bogdan

Designerul Andreea Dogaru si-a crestinat baietelul, pe Frederique Bogdan, sambata, la Catedrala Mitropolitana Sf. Dumitru din orasul Craiova.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Pe 14 iulie, a fost mare sarbatoare in familia Andreei Dogaru! Cunoscuta creatoare de moda si-a botezat bebelusul cu mare fast la Craiova.

Ceremonia de botez a avut loc la Catedrala Mitropolitana Sf. Dimitrie din oras, care adaposteste si moastele Sfintei Tatiana, in timp ce felicitarile, masa si dansul s-au derulat la un hotel de lux din centrul orasului. (intra sa vezi cu cine traieste o frumoasa poveste de dragoste cel mai cunoscut impresar din Romania)

Designerul Andreea Dogaru si-a botezat baietelul! Speak si Alex Velea au cantat la petrecere

Creatoarea de moda si logodnicul ei, Bogdan, si-au rasfatat invitatii cu aperitive frantuzesti, peste la cuptor, pulpa de rata si de porc, dar si cu traditionalele sarmalute cu mamaliguta. Petrecaretii au dansat pe muzica lui Alex Velea, Rashid, Speak si Stefania, pe ritmurile trupei Mashup, un band din Craiova, dar si pe acordurile muzicii populare.

Ursitoarele au fost si ele nelipsite de la eveniment si i-au facut, asa cum spune traditia, multe urari micutului! "Sa fie  sanatos, fericit si sa aiba un drum frumos in viata", au fost cuvintele zanelor.

Momentul cel mai important al serii a fost insa tortul pentru Frederique, unul special in forma de valiza si glob pamantesc!
 

Galerie foto