Cum a câştigat soţia lui Huidu un proces cu furnizorul de electricitate? Scenariul, demn de un film de comedie DEZVĂLUIRI

Soţia lui Şerban Huidu a câştigat procesul cu un furnizor de energie electrică ce susţinea că aceasta îi datorează peste 4.500 lei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cristina Maria, soţia lui Şerban Huidu, a fost dată în judecată de un furnizor de energie electrică pentru că nu ar fi achitat o serie de facturi emise pe o adresă din Snagov, acolo unde familia Cârcotaşului a deţinut un imobil. Din 2014 şi până acum, firma a calculat penalizări, astfel încât de la o restanţă de aproximativ 500 lei s-a ajuns la una de peste 4.500 lei.

Soţia lui Huidu nu s-a prezentat la proces, ea fiind reprezentată de un curator, dar cu toate acestea a câştigat atât pe fond cât şi la apel. Şi asta datorită unei întâmplări demne de un film de comedie.

Mai precis, firma furnizoare de electricitate (cea mai mare din ţară) nu a putut să prezinte un contract din care să reiasă că între ea şi Cristina Huidu ar fi existat un contract. De ce? Pentru că în depozitul unde sunt ţinute documentele companiei a avut loc o inundaţie, iar o parte dintre acestea au fost distruse. Printre ele şi cel al soţiei lui Huidu.

Aşa se face că judecătorii au respins acţiunea companiei împotriva soţiei lui Huidu pe motiv că nu pot dovedi existenţa contractului pe baza căruia au fost oferite serviciile şi apoi emise facturile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: