Vedete

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”

La un moment dat, s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, pentru a se plimba cu masina sau pentru a se intalni cu un prieten.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”icon photo

Intr-un interviu acordat acum cativa ani, cititorii au aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, atunci cand nu avea somn. Intrebat ce pasiuni are, Gheorghe a raspuns: „N-ai ziare sa scrii cate pasiuni am, tot asa cum n-ai ziare sa scrii cate lucruri detest. Imi place ce-ti place si tie: sa stau de vorba cu prietenii sau sa nu vorbesc cu nimeni o ora, sa iau Cd-ul pe care l-am asteptat atata vreme si sa-l ascult singur in masina”. (vezi cine a spus ca Andrei Gheorghe putea fi salvat)

Cum a disparut Andrei Gheorghe. Isi lua cheile si se urca in masina

„Noaptea, imi place sa dispar din casa. Nevasta-mea nici nu se mai mira. Pe la 2:00 a.m., imi iau cheile, ma urc in masina si fie ma plimb prin Bucuresti, fie imi sun un prieten si-l chem sa luam o bere de la un butic non-stop, de cartier, si s-o bem pe marginea trotuarului. E noapte, vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”, a declarat Andrei Gheorghe in Formula AS.

Cum a disparut Andrei Gheorghe. Noaptea se delecta cu sandvisuri

Din interviu s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe, omul de radio si televiziune care a decedat pe 19 martie, la doar 56 de ani, dra si ce alte pasiuni mai avea: „Imi place sa mananc noaptea cate un sandvis urias, cu maioneza, si sa nu mai am nici un sentiment de vinovatie. Imi place sa desfac o sticla de vin, de care nu m-am atins nu stiu cata vreme, si s-o savurez, zicand: „Mmmm... ce buchet!”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune