Vedete

Cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca! Sandra Izbasa si-a invatat lectia: „Dupa experienta asta am inceput sa-mi sortez mai bine prietenii" DEZVALUIRI

Fanii au aflat cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca, Sandra Izbasa, dupa o accidentare teribila.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Dintr-un interviu reiese cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca. Sandra Izbasa, campioana olimpica la sarituri (in 2008) si sol (2012) a suferit o accidentare groaznica in 2009, la un antrenament, suferind o ruptura de tendon ahilian si o dubla fractura de mana. „Am avut noroc cu părinţii mei, cu tata care a decis că trebuie să mergem să mă operez afară!”, a marturisit Izbasa in Gazeta sporturilor.

Cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca: "Mi-au pus un tub organic si am inceput o lupta"

„Doar acolo am primit asigurări că pot face înaltă performanţă. În România mi-au spus că o să fiu operată, dar o să fiu doar un om normal şi nu o să mai pot să fac performanţă! Am plecat afară şi mi-au garantat că o să fiu din nou acolo. Şi aşa a fost, aşa s-a întâmplat. Mi-au pus un tub organic şi am început o luptă!”, a mai dezvaluit fosta mare gimnasta. (vezi ce rol va juca Sandra Izbasa in primul ei film)

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto