Cum a fost surprins Rafaelo la botezul lui Dominic, fiul Siminei de la Puterea Dragostei! Vulpița n-o să fie deloc fericită să-l vadă așa

Rafaelo a fost surprins în prezenta unei foste concurente de la Puterea Dragostei. Vulpița sigur va fi geloasă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Rafaelo, cântărețul care i-a furat inima tinerei Vulpița a fost concurent la Puterea Dragostei. Artistul se numără și el printre cei care au fost prezenți la botezul lui Dominic, fiul Siminei și al lui Zănoagă.

La petrecere, el a fost surprins vorbind cu foștii colegi de emisiuni și a părut relaxat și bucuros să se revadă cu ei. La un moment dat, a fost surprins în compania unei alte foste concurente, Ștefania de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Rafaelo părea că se simte bine în compania Ștefaniei, dar toată lumea știe că cei doi foști concurenți sunt doar prieteni. Chiar dacă nu s-a pus niciodată problema ca între ei să fie ceva mai mult, cu siguranță Vulpița nu o să fie deloc încântată să-l vadă pe artistul care i-a furat inina alături de o tânără atât de frumoasă.

BOMBA momentului. Vulpița și Rafaelo formează un cuplu? 

În ediția de vineri a emisiunii prezentată de Mirela Vaida a apărut o scrisoare pentru Viorel, în care acesta era informat că soția lui, Vulpița, și artistul Rafaelo formează un cuplu. Nu se știe cine a fost persoana care a făcut o asemenea afirmație, dar cert este că bărbatul din Blăgești a crezut tot ce zicea expeditorul. Să fie oare adevărat?

Cel sau cea care a scris acea scrisoare afirmă că tot ce spune este adevărat. Ba mai mult, acel cineva susține că este cineva din platou, dar nu a vrut să își dea numele. 

„Sunt cineva din platou. Nu vreau să se afle și vreau să vă spun că, Veronica, de când este cu Rafail.. Veronica trăiește cu el. Vine la ei acasă, îl minte pe Viorel că face cântec cu el, dar de fapt ei trăiesc amândoi. Până și Viorel a observat că o duce cu mașina peste tot. Are bani mulți și de când trăiește cu Rafaelo, îl urăște pe Viorel”, este o parte din scrisoarea primită de către soțul Veronicăi.

Cu toate că Mirela Vaida a încercat să-i explice lui Viorel că nu ar fi putut cineva din platou să scrie lucruri atât de grave, acesta nu s-a lăsat convins și a continuat să facă afirmații dure la adresa celor doi protagoniști ai scrisorii. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate