Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Antonescu și Traian! Artista a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul de care divorțează: „Stăteam și mă gândeam cum îi voi explica fetiței mele...”

Andreea Antonescu divorțează de Traian, dar rămâne cu amintirile frumoase în ruma mariajului. A povestit zâmbind cum l-a cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Antonescu și soțul ei, Traian, vor divorța. După ce luni întregi s-a speculat că cei doi nu mai formează un cuplu, iar vedeta a dat de înțeles același lucru, ea a decis să spună adevărul.

Deși nu a avut loc un scandal uriaș între ei, artista și-a dat seama că ei își doresc lucruri diferite. Traian nu se vedea trăind departe de Statele Unite ale Americii, în timp ce ea este în continuare foarte preocupată de cariera pe care o are aici, în România.

Citeste si: Cum a reacționat Traian atunci când Andreea Antonescu i-a spus că vrea să divorțeze! „Nu pot spune că a fost fericit”

fara descriere

Cum s-au cunoscut Andreea Antonescu și Traian

Într-un interviu pentru VIVA! Andreea Antonescu a povestit că l-a cunoscut pe Traian la semafor.

„Mereu stăteam și mă gândeam cum îi voi explica fetiței mele faptul că l-am cunoscut pe tatăl ei la semafor, în momentul în care-mi cerea un autograf. Ce-i drept, m-a durut un pic, pentru că autograful nu era pentru el, era pentru sora lui mai mică. Bine, el mi-a zis că i-am atras atenția cu pictorialul – singurul pictorial pe care l-am făcut în revista Playboy, la care n-am avut nevoie de stilist neapărat”, a povestit ea.

fara descriere

„Practic, așa a început relația noastră. I-am dat autograful, am plecat mai departe. Am continuat drumul, dar la următorul semafor m-a prins din nou. Atunci mi-a zis că nu vrea să îndrăznească, dar îndrăznește – mai era cu un prieten în dreapta, cred că de acolo îi venea curajul, el nefiind un tip cu foarte mult tupeu -, dacă nu vreau să mă mai deranjeze vreodată n-o va mai face, dar dacă pot, să-i las numărul meu de telefon.

Îți jur că n-a fost nici prima și nici ultima dată când cineva m-a oprit la semafor și mi-a cerut numărul de telefon sau am primit și flori. Aveam o replică pe care o dădusem tuturor: „Stai linișit că dacă e vreodată în viața asta să ne cunoaștem mai bine, să ajungem să avem o relație, cu siguranță cel de sus le va aranja în așa fel”. Replica o aveam în cap, iar pe gură terminasem de dat numărul de telefon…” , a adăugat Andreea Antonescu.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate