Cum a încercat soția criminalului de la Onești să scape de închisoare. Decizia luată de judecători

Complicea criminalului de la Onești a încercat să scape de arest, folosind o manevră incredibilă!

Gheorghe Moroșan și soția lui
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Soția lui Gheorghe Moroșan i-a fost complice acestuia în dubla crimă de la Onești. Femeia l-a ajutat pe criminal să pună la cale ororile pe care le-a comis mai apoi, în apartamentul care odată a fost al familiei Moroșan. Acum, partenera de viață a asasinului de la Onești s-a folosit de o manevră incredibilă pentru a scăpa din arest.

Complicea lui Gheorghe Moroșan s-a folosit de erorile comise de anchetatori pentru a ieși din spatele gratiilor.

Citeste si: Instanța a dat verdictul în cazul lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești. Ce decizie au luat judecătorii

Nevasta criminalului a invocate un viciu de procedură, care ar fi dus la nulitatea actelor întocmite de procurori. Judecătorii, în schimb, i-au prelungit arestul. „Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de apărătorul ales al inculpatei Moroşan Aurelea, având ca obiect constatarea nulităţii relative a referatului cu propunere de prelungire a măsurii arestării preventive. Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalulul Bacău având ca obiect prelungirea măsurii arestării preventive dispusă prin Încheierea nr. 72/02.03.2021 pronunţata de judecatorul de drepturi şi libertaţi din cadrul Judecătoriei Oneşti, definitiva prin Încheierea nr. 77/ÎC/05.03.2021 a Tribunalului Bacău, cu privire la inculpata Moroşan Aurelea”.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Dispune prelungirea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.04.2021 până la data de 30.04.2021

inclusiv, faţa de inculpata Moroșan Aurelea, cercetată pentru săvârşirea a două infracțiuni de complicitate la lipsire de libertate. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpata Moroșan Aurelea, personal şi prin apărător ales, având ca obiect înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Ia act că în prezenta cauză, inculpata a fost asistată de apărător ales”, se arată în decizia luată de judecători.

Gheorghe Moroșan
Gheorghe Moroșan

De ce se află în arest complicea lui Gheorghe Moroșan

Soția celui care a comis dubla crimă de la Onești a fost complicea acestuia pe toată durata comiterii ororilor din apartamentul groazei. Femeia îi oferea informații criminalului în legătură cu poziția echipajelor de intervenție.

Citeste si: Noi detalii despre starea de sănătatea a criminalului din Onești! Gheorghe Moroșan va fi mutat în arest

Ba mai mult decât atât, nevasta asasinului se afla în apartamentul de deasupra celui în care se afla criminalul. Oamenii legii au descoperit în geanta ei mai multe coliere din plastic, identice cu cele folosite de Gheorghe Moroșan pentru imobilizarea victimelor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce condamnare poate primi Gheorghe Moroşan, agresorul de la Onești

Gheorghe Moroșan, primele declarații despre crimă! Ce a putut spune despre bărbații pe care i-a ucis: „Erau oameni răi”

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, a fost arestat preventiv

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Florin Cîțu, prima decizie ca interimar la Sănătate! Ordinul care a aruncat în aer România va fi abrogat

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Alarmă în întreaga lume! Putin a desfășurat rachetele nucleare. Sunt „cadoul” pentru Occident

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies