Cum a înfruntat Shannen Doherty cancerul: 30 de imagini impresionante din timpul luptei cu boala

Shannen Doherty luptă din 2015 cu cancerul de sân. Aceste imagini impresionante surprind bătălia cruntă pe care ea a dus-o cu boala.

Distribuie pe:

shannen doherty cancer

Dezvăluirea pe care a făcut-o marți Shannen Doherty a produs un val de emoție. Actrița în vârstă de 48 de ani a anunțat în emisiunea "Good Morning America", difuzată de postul american de televiziune ABC News, că suferă de cancer în stadiul 4, la trei ani după ce a terminat tratamentul și a fost declarată vindecată.

Diagnosticul este terifiant. În stadiul 4, cancerul s-a răspândit și în alte zone ale corpului, iar șansele de supraviețuire sunt foarte mici.

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer de sân în 2015. După doi ani de tratament, boala a intrat în remisie. Ea a aflat la începutul anului trecut că este din nou bolnavă, dar a ales să dezvăluie acest lucru acum pentru că informația apare în documentele depuse la instanță, într-un proces în care se judecă cu o companie de asigurări.

"O să apară în decurs de câteva zile sau săptămâni că am cancer în stadiul 4, cancerul s-a întors, de aceea sunt aici", a spus vedeta.

"E o pastilă amară pe care trebuie s-o înghit. Sunt blocată. Sunt cam speriată", a adăugat, cu lacrimi în ochi.

Vezi pe eva.ro imagini impresionante cu Shannen Doherty


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate