Cum a petrecut Dan Diaconescu la un grătar cu mici și creveți! Uite-l pe Diaconescu în pantaloni scurți și cu o bere în mână: „Pe barosăneală!” FOTO

Dan Diaconescu a petrecut la un grătar, cu ocazia zilei de naștere a unui prieten.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Dan Diaconescu a petrecut la un grătar, în curtea casei unui amic care și-a sărbătorit ziua de naștere. La întâlnire a participat și actorul Gabriel Fătu, care, pe vremea când Diaconescu conducea OTV, realiza emisiuni cu farse la televiziunea acestuia. (vezi cine are grijă de casa părintească de la Caracal a lui Dan Diaconescu)

Citeste si: Zi cumplita pentru Dan Diaconescu! Inlacrimat, fostul prezentator TV a cazut in genunchi in fata sicriului tatalui sau

Citeste si: Senzaționalul Dan Diaconescu a ajuns SĂRAC! Milionarul de altădată a rămas fără sediul OTV, iar restul averii ”s-a evaporat” peste noapte

Citeste si: VIDEO! Lygia Alexandrescu, secretele unui grătar care te păstrează în formă! Ce trebuie să mănânci?

Diaconescu a venit îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți și tricou, și a băut o bere, în timp ce amicii său au servit câte un pahar cu vin. Gazda a pregătit și grătarul. La început a pus creveți și legume, apoi a umplut grătarul cu mici. „Pe barosăneală!”, a postat sărbătoritul.

Dan Diaconescu a petrecut la un grătar: “Ești cu doi dinozauri?"

„Mici cu creveti! Ha, ha, ha! Super!”, s-a amuzat un amic care a văzut pozele. “Esti cu doi dinozauri?”, a întrebat actorul Andrei Duban, prieten cu Diaconescu și Fătu. „Putea chema și un iepuraș. Și-ar fi fost frumos dacă veneai...”, a replicat Fătu. „Nu mă calific la corifei!”, a glumit Duban.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că soția lui Dan Diaconescu a fost executată silit în urma unui proces cu o agenție imobiliară din Constanța. Emilia Bățău, partenera de viață a lui Diaconescu, a figurat ca debitor într-un dosar înregistrat pe 7 ianuarie 2020, la Judecătoria Sectorului 1 București, în timp ce agenția imobiliară a fost creditor.

fara descriere

Dan Diaconescu a petrecut la un grătar. A stat 3 ani la închisoare

Agenția se ocupă că vânzări și închirieri de case și apartamente în Constanța, Năvodari și Mamaia și este de presupus că, prin intermediul acesteia, Emilia Bățău a cumpărat sau a închiriat un imobil și că nu a achitat o datorie către agenție. Procesul s-a derulat rapid, iar la primul termen, din 14 ianuarie 2020, s-a decis evacuarea Emilie Bățău din imobilul din Constanța.

“Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită, care se va efectua prin evacuarea debitorului din imobilul situat ...., conform dispoziţiilor art. 896 alin. 2 cod procedură civilă. Fără cale de atac.”, a fost decizia judecătorilor. Pentru că Emilia Bățău nu a evacuat imobilul, instanța a decis autorizarea intrării în casă  cu ajutorul forțelor publice. Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în anul 2017, după ce a efectuat 3 ani de închisoare din pedeapsa de 5 ani și 6 luni. El a fost condamnat pentru șantaj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate