Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că va fi bunic? Vezi cum se simte artistul în aceste momente!

Adi Minune, cum se simte de când a aflat că va fi bunic? Artistul e în al nouălea cer!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Karmen a povestit, de curând, pentru revista VIVA! cum a reacţionat Adrian Minune când a aflat că va fi bunic. Reacţia a fost una memorabiă, artista trăind atunci unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa ei.

Citeste si: Carmen Simionescu, declaraţie siropoasă pentru iubit! Cum s-au îmbrăcat cei doi şi cum au reacţionat internauţii

fara descriere

Adi Minune, cum se simte de când a aflat că va fi bunic? Artistul e fericit şi împlinit!

"Am avut grijă ca, atunci când eu vorbeam cu Bobo (n.r Bogdan este iubitul artistei) despre a avea un copil să-i pun mamei mele niște întrebări, cumva fără să-și dea seama că eu mi-aș dori să fac un copil atât de devreme. Ulterior am aflat vestea și apoi am fost mai întâi la părinții lui care au reacționat foarte frumos, ne-au susținut din prima. I-am așteptat să vină în țară și lui i-am dat vestea puțin diferit. I-am pus testul de sarcină într-o cutie a unui lănțișor, ca și cum ar fi un cadou, o bijuterie. Am mers așa la el și i-am oferit cadoul, spunându-i:Uite, tati, am un cadou pentru tine!.

Citeste si: Primele imagini cu Carmen Minune însărcinată! Fiica lui Adi Minune, pictorial cu burtica de gravidă

În acel moment, el era preocupat cu totul altceva, se uita la un filmuleț pe telefon, iar reacția lui a fost următoarea: a deschis cutia, se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea e atentă la el (era toată familia acasă) și când a văzut testul de sarcină, a avut o secundă în care s-a uitat la mine și a zis: Nu pot să cred. A început să țipe de bucurie, să mă pupe, am început să plângem toți. Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur și simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări", a declarat Carmen Simionescu, pentru revista Viva!

Ei bine, discret când vine vorba despre familia lui, Adi Minune s-a limitat în a ne spune nouă, jurnaliştilor, doar că este cel mai fericit şi împlinit bărbat din lume.

fara descriere

Foto: revista VIVA!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate