Vedete

Cum a reactionat iubita lui Bruce cand a aflat ca el se intoarce acasa!

Iubita lui Valentin, Diana, a aparut la WOWBiz pentru a vorbi despre intoarcerea lui Bruce acasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cum a reactionat iubita lui Bruce cand a aflat ca el se intoarce acasa!icon photo
 
Iubita lui Bruce a venit in seara aceasta la emisiunea WOWBiz si a vorbit cu Andreea Mantea si cu Victor Slav despre plecarea lui din competitie. Ea a primit foarte bine vestea eliminarii lui Valentin din competitie, spre uimirea tuturor. 
 
"Nu aveam niciun fel de asteptare.Stiam ca oricare ar fi fost rezultatul, eu oricum as fi fost foarte fericita", a spus zambind iubita lui Valentin Chis 
 
 "Vine acasa si ne strangem toti in brate", a raspuns Diana cand a fost intrebata de ce este atat de fericita. "Stiu foarte bine ca isi doarea casa, stiu ca, jumate-jumate, sa si ramana acolo. Clar esti luat de valul competitiei, dar s-a intamplat cum trebuia sa se intample. (...) Nu voiam decat sa se intample cum ii era lui scris.", a mai spus iubita lui Valentin.
 
"Vom sta lipiti unul de altul. I-am spus si mamei, cand intra in casa o sa inghit cheia", a glumit ea.
 
Intrebata ce i-a lipsit cel mai mult lui Bruce cat a fost plecat in Republica Dominicana, Diana a spus ca fiica lor.
"Cred ca Anya a fost. Clar toata familia, dar Anya, nou venita in familie.. Cred ca a fost crunt pentru el.(...)Pe 21 Anya face cinci luni. Vom privi finala toti trei", a declarat Diana, incantata ca iubitul ei se intoarce acasa.
 
Diana a mai spus ca Bruce a fost in dezavantaj pentru ca a intrat mai tarziu in competitie. El ar fi trebuit sa intre in Exatlon inca de la inceput, insa a refuzat sa plece pentru ca a fost sunat in vederea participarii tocmai in ziua in care s-a nascut fiica lui, Anya. "Sunt sigura ca si-a luat de acolo toate invataturile, tot ce a cautat intr-o experienta noua ca asta. Singurul lucru pe care l-amj descoperit nou la el este faptul ca s-a exteriorizat in public in ceea ce priveste iubirea noastra. M-a emotionat in ultima emisiune cand a spus ca tot ce vrea este sa ma faca fericita si tot ce face acolo face ca eu si Anya sa fim mandre de el mai incolo. (...) Giani Kirita m-a sunat si mi-a spus ca niciodata nu a fost atat de impresionat de o iubire a doi oameni si ca, inclusiv in momentul convorbirii, i se face pielea de gaina cand isi aminteste cum vorbea de noi", a mai povestit emotionata Diana.
 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune