Cum a sarbatorit fiica lui Aurelian Preda admiterea la A.S.E.!

Ana Maria Rosa a devenit studenta. Tanara a fost acceptata la Academia de Studii Economice din Bucuresti, la A.S.E., la Facultatea de Business si Turism.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere

Schimbare extraordinara in destinul tinerei Anea Maria Rosa, fiica lui Aurelian Preda. La doi ani de la moartea tatalui sau, eveniment tragic petrecut pe 27 septembrie 2016, intr-o clinică din Viena, tanara zambeste si este din nou increzatoare in viitor. (Cum arata astazi mormantul lui Aurelian Preda) 

De curand, Ana Maria Rosa a devenit studenta cu acte-n regula. Ea a reusit sa fie admisa la Academia de Studii Economice din Bucuresti, la A.S.E., la Facultatea de Business si Turism. (Ana Maria Rosa vorbeste in premiera despre sarcina si inelul de logodna) 

 

Dupa ce si-a asigurat locul la facultate si s-a linistit cu examenul de Bacalaureat si admiterea in invatamantul superior, Ana Maria Rosa nu a plecat in vacanta, ci a mers la Dervent, la mormantul tatalui sau. Tanara a simtit nevoia sa se reculeaga la mormantul parintelui si sa ii multumeasca pentru faptul ca o ocroteste.

Ana Maria Rosa explica de ce a ales sa mearga la cimitir, la Dervent, dupa reusita la Facultate

“Inainte de toate am mers la Dervent. Am facut ceea ce am simtit dupa aflarea rezultatelor. Apoi, am muncit. Am avut un spectacol in Bucuvina, intr-o zona foarte frumoasa a tarii pe care am avut astfel ocazia sa o cunosc.

In vacanta nu am plecat inca, dar urmeaza. O sa merg in Italia, la rudele mele unde voi sta 10 zile”, a declarat Ana Maria Rosa pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate