Vedete

Cum a slabit Corina Danila intr-un timp record! Vedeta a dezvaluit dieta care a adus-o de la 76 de kilograme la doar 57 de kilograme!

Cunoscuta actrita si prezentatoare tv Corina Danila a vorbit in premiera despre modul in care a reusit sa scape de kilogramele in plus.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Cum a slabit Corina Danila intr-un timp record! Vedeta a dezvaluit dieta care a adus-o de la 76 de kilograme la doar 57 de kilograme! icon photo

Corina Danila (46 de ani) s-a remarcat ca actrita in filmul “Crucea de piatra”, dar si in serialul “Numai iubirea”. De ani buni, insa, Corina este prezentatoare tv, fiind amfitrioana emisiunii “Ieri, azi, maine”, difuzata e TVR 2. Intr-un interviu acordat csid.ro, Danila a vorbit pe larg despre dieta pe care a urmat-o si care a ajutat-o sa scape intr-un timp record de un surplus de 19 kilograme!  

“Cred că în perioada în care am fost însărcinată am avut cele mai multe kg, firesc, de altfel. În ultima perioadă ajunsesem însă la 76 kg şi aveam probleme de sănătate legate de coloană. (...) Specialiştii au avut grijă să schimb multe dintre obiceiurile mele alimentare, dar am urmat şi un program de exerciţii specifice sub îndrumarea lor, astfel am ajuns acum la 57 de kg şi mă simt foarte bine”, a povestit Corina Danila pentru sursa citata. 

Vezi dieta Corinei Danila pe kfetele.ro! 

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune