Cum alegi o husă pentru telefon

Alegerea husei de telefon trebuie să se facă în primul rând din perspectiva protejării dispozitivului de accidente,factori externi precum praful, apa, surse de căldură și uzură.

Autor: Ana Maria

In articol:

Următorul criteriu să fie funcționalitatea și estetica, astfel husele și carcasele să se potrivescă tipului de smartphone folosit și să-și dovedească utilitatea.

Există o gamă foarte largă pe piață de huse telefoane care mai de care mai aspectuoase, cu motive florale, huse lichide cu sclipici, huse cu diferiți artiști sau animații.

Dar întrebarea rămâne cum ar trebui aleasă husa de telefon și respectiv de ce aspecte ar trebui să ții cont în alegerea unor huse pentru telefoane care să fie potrivite din punct de vedere funcțional.

Proprietățile unui huse de calitate

În ceea ce privește estetica, aspectul husei pe care o alegi este un aspect important pentru ține și în special pentru persoanele de sex feminim, cele care pun de obicei mai mare accent pe modelul, textura și culorile husei alese. În realitate, design-ul husei este un aspect mai puțin important pe lângă fiabilitatea și proprietățile tehnice ale acesteia. Deși la prima vedere nu par mai mult decât niște huse de telefoane, modul în care acestea sunt concepute și materialele din care acestea sunt realizate este un aspect de-a dreptul important. O husă de calitate poate face diferența în cazul în care ai scăpat telefonul din mână.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

O husă flip îți poate oferi mai multă protecție. Cu toate astea, rolul ei poate fi accentuat de materialele foarte moi și plăcute la atingere, de o compoziție densă și care se pliază atât pe aspectul telefonului, cât și în momentul expunerii la șocuri. Nici husele prevăzute pentru o singură față a telefonului, respectiv husele pentru spate nu sunt o alegere mai puțin sigură. Contează din nou extrem de mult materialul din care acestea sunt fabricate și deseori și grosimea.

Pentru acele telefoane care au obiectivul camerei foarte expus sau un raport al ecranului mult mai mare decât telefoanele obișnuite, indicat este să-ți achiziționezi o husă care să fie de o grosime mai mare, cu mult în fața ecranului sau și al obiectivului camerei foto  Această husă este potrivită pentru modelul smartphone-ului ales și te ajută să protejezi inclusiv marginile telefonului care sunt extrem de importante. Șocurile la care este predispus un telefon prin lovire sunt mult mai periculoase atunci când telefonul cade sau este lovit fix in margini, de unde o simplă fisură se poate transforma într-o spărtură serioasă și să ajungă chiar la dimensiunea
întregului ecran.

Personalizarea huselor și carcaselor poate da o notă distinctivă dispozitivului reflectând stilul și personalitatea utilizatorului. Poți obtine așadar o husă imprimată cu poza unei persoane dragi, a animaluțului de companie sau a unui peisaj cu o anumita importanță pentru tine. Deasemenea personalizarea se poate face și pentru companii, astfel o husă cu logo-ul companiei respective poate deveni un ingenios obiect personalizat care poate fi oferit cadou colegilor sau colaboratorilor.

Huse de telefon cu protecție termică

Apoi, husa Etuo perfectă are și o funcție termică, funcție extrem de importantă pentru cei care operează smartphone-urile destul de frecvent. Multe dintre telefoanele actuale vin la pachet cu o baterie extrem de performantă și cu o capacitate foarte mare de menținere și stocare a energiei. Însă, odată cu operarea intensivă, bateria, alături de procesor și de celelalte componente, tinde să se încingă. O astfel de activitate poate duce la umflarea bateriei și în speță la defecțiuni ale telefonului. Și dacă odată era foarte simplu să schimbăm în doar două secunde bateria telefonului cu una nouă, acum acest proces este extrem de anevoios datorită bateriilor integrate în carcasa turnată. Astfel, husele moderne și avansate de telefon, alese corespunzător, te pot ajuta inclusiv să nu-ți supui telefonul supraîncălzirii și respectiv unei defecțiuni de acest gen.

Deasemenea trebuie avută în vedere și protejarea ecranului împotriva zgârierii, fie cu folii sau sticlă securizată.

Ori de câte ori îți achiziționezi un smartphone nou este extrem de important să nu omiți necesitatea de a-i achiziționa o husă pe măsură.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Totul despre Hazal Kaya, actrița care o joacă pe Feriha în telenovela cu același nume

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, Incursiune în “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”

Horoscop Chinezesc 31 Iulie 2021. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies