Vedete

Cum ar reactiona Adela Popescu daca i-ar spune copilul ei ca e gay? "M-as asigura ca nu este..."

Ce parere are Adela Popescu despre referendumul pentru familie si cum ar reactiona daca unul dintre copiii ei i-ar spune ca este gay?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Intr-un interviu pentru mediafax, Adela Popescu a raspuns intrebarilor despre referendumul pentru familie si a spus si cum ar reactiona si ce ar spune daca unul dintre copiii ei i-ar spune ca are o alta orientare sexuala.

"Uf! (zâmbeşte) Am avut ieri o discuţie cu prietenele mele, cu Dana Rogoz şi cu Alina Chivulescu, şi am vorbit exact pe subiectul acesta. Şi am fost foarte sincere şi ne-am amintit fiecare un moment în care am văzut un cuplu gay. Ne-am amintit momentul zero, cum ar veni, primul. Şi ne-am dat seama cât de mult am trecut de la “Oh, my God, ce-i asta?!” până la “Oh, my God, e alegerea fiecăruia.” Ba mai mult decât atât, astă vara, eram în vacanţă, şi doi bărbaţi erau împreună cu un copilaş pe plajă, şi unul dintre ei era foarte îndemânatic , schimbându-i pampers-u’, având grijă de copil, şi i-am dat aşa un cot lui Radu şi i-am zis “cât de firesc pare totul, uită-te puţin” şi el era “hâm, hâm “, eeeeh, a venit mama între timp, deci mi s-a părut, ăla era cumnatul, ceva (râde in hohote). Dar e clar, cumva mintea noastră a început să accepte nişte lucruri. Nu ştiu dacă-s corecte, nu ştiu dacă sunt în direcţia bună, dar eu personal am prieteni (gay) absolut minunaţi . Acum, nu ştiu dacă să merg mai departe cu opinia", a spus Adela Popescu.

"Sigur că da. Mi-am imaginat. Întotdeauna trebuie să raportezi la tine când emiţi judecăţi de valoare. Şi legat de acest subiect m-am gândit la asta. Adică, cum să reacţionez, m-aş asigura că nu este un moment de teribilism, pentru că am întâlnit situaţii şi am vorbit chiar cu doi prieteni de-ai mei care mi-au spus că într-o perioadă de rătăcire , de maximă rătăcire a lor, au întâlnit persoane gay care cumva i-au determinat să aibă comportamente gay şi un om dispus cumva la adrenalină s-ar putea să găsească ceva foarte incitant în asta. Alături de băutură în exces, de droguri poate, şi aş vrea, de exemplu, prietenii mei spuneau că lor le-a fost indusă starea şi că sunt ok cu ea. Eu probabil că discuţia pe care aş avea-o cu copilul meu ar fi dacă este convins că vrea să trăiască într-o lume în care drepturile lor nu sunt încurajate şi dacă cu adevărat simte asta. Daca el mi-ar spune că asta îl face fericit cu adevărat şi că ăsta este el, n-aş avea absolut nicio problemă. Dar cred că din teribilism adolescenţii pot să facă tot felul de lucruri care nu le stau în fire. Şi-apoi ele făcute în mod constant să se transforme în normalitate. Să nu mai ştie nici ei la un moment dat cine sunt. Cred că se întâmplă şi asta", a declarat Adela Popescu intr-un interviu pentru mediafax.ro.

 

Galerie foto