Cum arată acum cea mai controversată concurentă de la Insulă! Bianca Gherman e de nerecunoscut!

A fost concurentă în sezonul trei al celebrei emisiunii, sosind în Thailanda pentru a-şi testa relaţia cu un bărbat mai în vârstă. Culmea e că în ciuda infidelităţilor de pe insulă, Bianca şi Liviu s-au căsătorit imediat cum s-au întors în România.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Bianca Hincianu-Gherman, fosta concurentă a emisiunii “Insula Iubirii”, a căzut în patima operațiilor estetice, dar nu pare să le mai expună așa cum făcea acum câteva luni, ba chiar dimpotrivă.

Citeste si: Viorela de la Puterea dragostei se mărită cu Ştefan! Fosta concurentă a arătat inelul de logodnă

Citeste si: Declarația anului vine de la o ispită: "Fără 1000 de euro în poşetă nu ies din casă, mă simt boschetară"

Citeste si: Hannelore și Bogdan, din nou un cuplu?! Au plecat împreună în vacanță

Mai exact, astăzi, Bianca Gherman îşi continuă viaţa departe de răutăţilor celor care au urmărit-o în timpul emisiunii şi care au blamat-o pentru că a căzut în mrejele ispitei. Are grijă de business-ul deţinut alături de soţul ei (niște săli de evenimente în Săcălaz), și, atunci când are puțin timp liber, se relaxează prin centrul Timișoarei fără să se teamă că ar putea fi recunoscută.

fara descriere

Îmbrăcată mai mult decât decent, atentă să nu i se vadă bustul bine augmentat cu implanturile de silicon, Bianca pare să se fi cumințit la maximum și să nu își mai dorească o imagine de bombă sexy, așa cum și-a creat în timpul show-ului ”Insula Iubirii” și imediat după. Mai mult decât atât, tânăra, căsătorită, în ciuda faptului că a fost ispitită de Sorin, cu partenerul pe care îl avea și înainte de a ajunge la ”Insula Iubirii” pare să fi renunțat și la dorințele ei de a deveni celebră.

fara descriere

Bianca Gherman visa la silicoane încă de când ajunsele la ”Insula Iubirii”

Bianca și-a exprimat dorința de a-și pune silicoane încă de pe vremea când participa la emisiune, deci nu este deloc un secret. Însă, o simplă comparație între cum arăta înainte și cum arată acum spune multe despre faptul că nu s-a oprit doar la o singură intervenție. Bianca Gherman a apelat și la alte ajustări, în zona buzelor, destul de des chiar, iar sânii sunt cu mult mai mari decât în vremea când era o sfioasă participantă la testul iubirii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate