Cum arată acum Luca, băiețelul Ioanei Tufaru! Fiica Andei Călugăreanu a fost acuzată că își bate copilul

Luca, băiețelul Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, are 4 ani și jumătate.

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Ioana Tufaru a trecut prin momente grele în perioada pandemiei. A suferit din cauza banilor, soțul ei fiind în șomaj, apoi acesta s-a îmbolnăvit de penumonie și a ajuns la spital, în plină pandemie. A fost o perioadă grea pentru Ioana Tufaru, în care numai veselia lui Luca, băiețelul de 4 ani și jumătate al fiicei Andei Călugăreanu, a făcut-o să zâmbească.

Luca este un copil cuminte și vesel, iubit de toți cei care îl cunosc. Iar, imediat cum s-a terminat perioada stării de urgență, Ioana Tufaru a făcut planuri pentru a-l duce măcar câteva zile la mare. Și a și reușit! La sfârșitul lunii iunie, Ioana Tufaru, alături de soțul ei și de micuț, a petrecut câteva zile pe litoral.

Citeste si: Ioana Tufaru și-a speriat amicii că a luat coronavirus! “Și furtunul ăla l-au mai pus și alții la gură?” FOTO

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Gestul emoționant pe care Ioana Tufaru l-a făcut în memoria lui Costin Mărculescu! Ioana e distrusă: „Aș vrea să cred că a fost o glumă proastă”

Citeste si: Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Apoi, cei trei au revenit în București, iar Ioana Tufaru a mers la spectacolele din Parcul Herăstrău ale Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Ioana Tufaru a trăit toată viața pe lângă artiști, chiar și după moartea mamei sale Anda Călugăreanu.

Actorii și cântăreții au fost pentru fiica Andei Călugărenu ca o a doua familie. Ioana Tufaru și-a văzut visul împlinit, ea reușind să obțină o colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat. Anul trecut, ea a fost figurantă într-un spectacol, ”Scripcarul pe acoperiș”, și nu doar banii primiți au făcut-o extrem de fericită, ci și faptul că s-a aflat pe scenă alături de mari artiști.

„Ioana este tare fericită pentru că face parte din acest spectacol, este vânzătoarea de scrumbii. Nu

o să aibă replici, dar o să cânte cu toţii, este un proiect foarte frumos, de care este încântată. Acolo a jucat şi tatăl ei, Dan Tufaru, aşa că toți cei care l-au cunoscut şi l-au îndrăgit au primit-o cu braţele deschise”, au spus surse apropiate de Ioana Tufaru, la momentul respectiv.

Citeste si: Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! "Ţărani de la coada vacii..."

Din păcate, pandemia a făcut-o pe Ioana Tufaru să piardă și această colaborare, dar și ajutorul actorilor, după ce teatrele au fost închise. 

Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Cum răspunde acestor declaraţii şocante! 

Ioana Tufaru a fost victima unor acuzații răutăcioase din partea unor femei care o vedeau cu micuțul în parc. Acestea au acuzat-o că își ține copilul murdar și că îl bate uneori, chiar în public. Nu sunt singurele acuzații care i s-au adus Ioanei Tufaru, mulți au afirmat despre ea că nu muncește și că trăiește din pensia de urmaș după moartea mamei sale, Anda Călugăreanu.

" Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt "vaca dracului, puturoasă şi nespălată", alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din "Scripcarul pe acoperiş", la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie. E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate...Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru", a spus Ioana, pentru WOWBIZ.ro Citeste CONTINUAREA AICI 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea, noi lămuriri despre motivele care au făcut-o să renunțe la postul de prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei: „David începuse să îmi pună tot felul de...

Bianca Drăgușanu are o soră geamănă. Surpriză totală! Nimeni nu știa de ea

Nimic nu e întâmplător! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au vândut bolizii de lux în același timp

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

TRAGEDIA ZILEI în ROMÂNIA! S-a SINUCIS după ce urma să fie CONCEDIAT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies