Cum arată ACUM Marius Ţeicu, la un an de moartea singurului său copil! Patricia avea doar 41 de ani şi a suferit de leucemie

Patricia Ţeicu Rădulescu, singurul copil al compozitorului Marius Ţeicu, a murit anul trecut, la doar 41 de ani. Tânăra a lăsat doi copii orfani de mamă, un soţ şi doi părinţi distruşi de durere.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Moartea fiicei sale l-a distrus pe Marius Ţeicu. La înmormântarea Patriciei, toată lumea a fost impresionată când l-a văzut pe artist plângând, iar apoi a fost o perioadă când acesta a evitat ieşirile publice.

Patricia a murit în august 2017, la doar 41 de ani, lăsând în urmă doi copii şi un soţ distrus. Ea suferea de doi ani de leucemie şi deşi au fost perioade în care că tratamentele păreau că au efect şi că o vor salva, boala până la urmă a răpus-o.

Marius Ţeicu, deşi distrus de durere, a spus tuturor că trebuie să se întărească şi să meargă mai departe pentru nepoţii lui, copiii Patriciei, rămaşi orfani de mamă. Aşa că artistul a continuat să compună, să ajute tinerele talente, iar în ultima perioadă chiar să participe la evenimente, diverse festivaluri şi emisiuni tv.

"Trebuie să muncesc în continuare. O am pe soţia mea, am doi nepoţi extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu. O familie de care trebuie să am şi grijă, dar şi să întreţin o atmosferă pozitivă. În general, sunt optimist, dar am şi momente. Tot eu mă îmbărbătez. Trebuie să caut întotdeauna resurse interioare care să mă aducă la lumină”, povestea Marius Ţeicu, recent la o emisiune tv.

De altfel, ultimele apariţii publice ale lui Marius Ţeicu arată un bărbat care zâmbeşte, pare optimist şi încearcă să treacă peste dramă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Se întâmplă pe 6 decembrie! Un fost premier a dezvăluit totul: Care este planul ascuns al guvernului Orban

Cea mai delicioasă salată cu pui. Rețeta perfectă: adaugă neapărat și acest ingredient pentru un gust incredibil de bun

Dezvăluiri uluitoare din viaţa unui artist: ”Copii care s-au îmbolnăvit de dragul şi dorul lor... sau mai rău, au murit chiar!” - Cum i s-a schimbat destinul

Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a fost împuşcat mortal! Avea doar 34 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies