Vedete

Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!

Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut bagajele şi a plecat alături de cei doi copii în Grecia, unde se bucură din plin de razele soarelui. În urmă cu puţin timp, însă, ea şi-a surprins total prietenii virtuali.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!icon photoAflată în concediu, Adriana Bahmuţeanu a renunţat la inhibiţii şi a îmbrăcat un costum de baie în două piese, ce i-a pus în valoare trupul.

Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!


Mai mult de atât, în dreptul imaginii inedite ea a scris un mesaj în care a vorbit despre faptul că-şi acceptă trupul său aşa cum este: ”Până când nu îţi vei da seama că adevărata fericire e chiar în tine nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Aşadar, împacă-te cu tine, cu corpul tău, cu deciziile tale. Şi fă alegeri în deplină cunoştinţă de cauză. Aşa găseşti echilibrul şi pacea interioară. Noi, oamenii, din păcate facem alegeri greşite. Ne minţim snguri că am găsit fericirea când ea este doar aparenţă socială. Ne angajăm în relaţii cu speranţa că va fi bine uitând să îi spunem celuilalt ce vrem de fapt şi ce aşteptări avem de la el. Şi apoi minţim, ne prefacem, iar într-o bună zi ne dăm seama că de fapt nu suntem fericiţi deloc. Ca să fii fericit e musai să fii tu însuţi şi să ştii ce vrei.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune