Cum arată Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” fără perucă! E greu de recunoscut

Alex Turcu a fost, mai pe tot parcursul său în emisiunea ”Puterea Dragostei”, ironizat pentru podoaba capilară afișată, o perucă neagră care îi dădea o atitudine de dur.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Acum însă, Alex Turcu a decis să renunțe la perucă, sătul probabil de ironiile ”încasate”. Și, am spune noi, acum sunt și mai multe motive pentru a fi ironizat.

Citeste si: ȘOC la Puterea Dragostei! Ella a fost prinsă în camera de hotel cu Livian. Cine a aruncat bomba?

Citeste si: Ella si Jador, dialog halucinant la TV. Ce acuze i-a adus fostul iubit

Citeste si: Ele sunt fetele cu care Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” au mers la hotel pe timp de pandemie. Camerele de supraveghere au surprins totul

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Alex Turcu pare să se simtă foarte bine alături de Roxana de la ”Puterea Dragostei” și nu mai are nevoie să o impresioneze cu aspectul lui de băiat rău, de dur... Așa că, invariabil, a renunțat și la peruca pe care luni bune a purtat-o și a îngrijit-o cu mare atenmție. Iar de curând, câteva imagini cu Alex Turcu fără perucă au apărut pe conturile lui de socializare, noua lui frizură nefiind însă una foarte inspirată, mulți dintre urmăritorii săi ironizând-o.

Cu toate acestea, se pare că noua freză, parcă desprinsă din descrierea personajului unui roman semănătorist, îi place suficient de mutl Roxanei, iubita lui Alex Turcu. Și, într-un decor idilic, Roxana s-a și fotografiat cu Alex Turcu și i-a făcut o mărturisire inedită, în ciuda faptului că nu mai pare bărbatul dur care poza cu mușchii la vedere în emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Te iubesc nu pentru cine ești, ci pentru cine sunt eu când sunt cu tine”, a scris Roxana la poza cu Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei”, fără perucă.

 

Alex Turcu a fost dat de gol de concurentele de la ”Puterea Dragostei” cu peruca

Secretul lui a fost devoalat de foste colege din emisiune, Ana Maria Lintaru spunând adevărul despre podoaba capilară a lui Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei”. ”E perucă, normal că este perucă... Nu avea cum să aibă părul ăla. El arată cu totul și cu totul altfel fără peruca aia”, ne-a spus, râzând, frumoasa Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, afirmațiile ei fiind confirmate și de alte colege de-ale lor, cu toatele chicotind pe această temă.

Alex Turcu a fost ținta ironiilor și în emisiune din cauza perucii sale, chiar dacă nimeni nu spunea lucrurilor pe nume. Astfel, Ella de la ”Puterea Dragostei” fusese provocată de Iancu, să îl tragă de ”codiță” pe Alex Turcu, lucru pe care ea l-a refuzat cu tărie, râzând malițios și declarând că este convinsă că dacă ar face un asemenea gest ar ieși un scandal prea mare în emisiune. Mai ales că Alex Turcu deja are reputația unui barbat nervos, el facând praf și ușile în momentul în care Roxana, iubita lui, s-a certat cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”

 

Cum are Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” montată peruca

 

Deși pare simplu, o perucă de calitate este destul de dificil de montat, mai ales pentru cei care vor să pară că podoaba capilară este una... naturală și nu artificială. Așa că, probabil, Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” are, zi de zi, un ritual serios de îndeplinit pentru a-și monta peruca. Întâi trebuie ca părul natural să fie bine pieptănat și aranjat, apoi se montează o plasă specială de păr, iar după Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” trebuie să își aranjeze, cu mare grijă, pe cap peruca care îl transformă în durul cu aspect fioros din emisiune.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, adevărul despre relația lor. Ce s-a întâmplat între ei la Puterea dragostei?: „În emisiune nu era ok să spui prea multe chestii...”

Draga Olteanu Matei a împlinit 87 de ani. Ce mesaj i-a transmis Fuego?: „Sunt fericit că...”

Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu. Vedeta și fostul ei soț, chemați în judecată

Loredana Groza a comis-o! A făcut live la volan, doar ca să le arate fanilor cum face vocalize VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies