Cum arată Anda Adam după operația de rinoplastie! „Era chiar groaznic”

După operația de rinoplaste, Anda Adam a făcut primele declarații.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cum arată Anda Adam după operația de rinoplastie!


In articol:

Anda Adam și-a operat recent nasul. După rinoplastie, vedeta a făcut și primele declarații despre problema cu care s-a confruntat pentru mai bine de opt ani. Spre deosebire de vedetele care se operează în mare secret și uneori nici nu recunosc operațiile prin care au trecut, artista a fost extrem de sinceră în legătură cu intervenția ei.

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a anunțat ea, pe rețelele de socializare.

Cum arată Anda Adam după operația de rinoplastie!

Anda Adam, primele declarații după rinoplaste

Anda Adam a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune că avea mari probleme din cauza deviației de sept. Frumoasa artistă avea nevoie de această operație și nu a fost doar un moft, dar a decis să-și schimbe și aspectul nasului, dacă tot a ajuns pe mâinile medicilor.

Citeste si: Anda Adam, șocată! Ce i-a făcut Dan Negru: „Eu nu știam că el fură telefoane”

Citeste si: Alex Velea i-a compus Antoniei o manea cu versuri îndrăznețe: „Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga”

Citeste si: Daniela Crudu l-a iertat deja pe iubitul croat? Ce decizie a luat în privința lui Seco Dubravko

„Am început sala de 2 zile. Nu am avut voie sa fac efort din cauza operaţiei la nas, din cauza rinoplastiei. Mi-am rezolvat şi deviaţa de sept. Aveam pe partea dreaptă şi de vreo 8 ani tot spunea că o să fac treaba asta. Când făceam efort, de fiecare dată respiram pe o nară şi chiar era groaznic!

Cum arată Anda Adam după operația de rinoplastie!

Acum respir super bine. Am îndreptat puţin, am micşorat puţin vârful şi important este că respir şi eu. Mi-am dorit să fie mai pe natural. Mă văitam de 8 ani şi tot ziceam ca în loc de concediu să îmi fac operaţia de deviaţie de sept. Nu doare absolut deloc”, a spus Anda Adam în cadrul unei emisiuni de televiziune

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate