Cum arăta Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, când a reprezentat Albania la concursul Miss Universe 2010

În urma cu 11 ani, Angela Martini făcea furori la cel mai important concurs de frumusețe la nivel național, devenind Miss Albania 2010.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, este deținătoarea titului de Miss Albania, după ce a participat la Miss Universe Albania în anul 2010. La 11 ani de la concurare, aceasta nu s-a schimbat deloc și rămâne în continuare o femeie demnă de un titlu de miss.

Cum arăta Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, când a reprezentat Albania la concursul Miss Universe 2010

Angela Martini, în vârsta de 35 de ani, este originară din Shkoder, Albania. A plecat din țara natală la vârsta de 10 ani împreună cu familia ei, și după o perioadă în care a stat în Elveția, s-a stabilit câtiva ani mai târziu în Statele Unite ale Americii, unde și-a început cariera de model.

Citeste si: Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Fosta Miss Albania a postat imagini pe Instagram înainte de arestarea partenerului ei

Printre contractele obținute se numără și cele cu agențiile NEXT Model Management, din Florida și cu Elite Model Management din New York City. A primit mai multe premii ca model, dar cel mai important este cel din 2010, atunci când a participat la Miss Albania.

Cum arăta Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, când a reprezentat Albania la concursul Miss Universe 2010

Dacă a excelat la frumusețe, Angela Martini a demonstrat că poate avea și o carieră și în afara acestui domeniu. La vârsta de 35 de ani are o carieră și în dezolvoltare personală și film, fiind life-coach, producător de film, dar și un autor de succes.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Ca autoare a devenit cunoscută datorită cărții „Dragoste. Speranță. Lumină”, în care a scris despre povestea vieții ei și a publicat-o în 2019.

Cea mai mare dorinţă a mea este ca mesajele pe care vreau să le trimit în lume prin intermediul scrierilor mele să atingă cât mai multe suflete. Dacă se va întâmpla asta, chiar şi în cazul unei singure persoane, ştiu că va putea provoca un efect de domino”,  a declarat Angela Martini. 

Dragoș Săvulescu și Angela Martini, nuntă în secret

Angela Martini și soțul ei, Dragoș Săvulescu, s-au cunoscut acum șase ani, în anul 2015, în cadrul unei petreceri organizată de omul de afaceri la Los Angeles.

Dragoș Săvulescu s-a îndrăgostit de aceasta de cum a văzut-o, iar după numai un an și jumătate s-au căsătorit, în mare secret, în Las Vegas.

Cum arăta Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, când a reprezentat Albania la concursul Miss Universe 2010

Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii.

Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi.

Citeste si: Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia! Omul de afaceri, dat de gol chiar de iubita lui

Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut”, a declarat Dragoș Săvulescu.

SURSE: antenastars.ro   cancan.ro  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Barem BAC sesiunea de toamnă 2021 - Proba la alegere, profil real, publicat pe edu.ro. Grila de corectare a subiectelor la Fizică, Chimie, Biologie, Anatomie și Informatică, la...

Micutzu, primele detalii despre scandalul în care a fost implicat. De unde a pornit totul: ”I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea, îl omor”

Emisiunea Mirelei Vaida, înlocuită! Cu ce au decis patronii să schimbe formatul prezentat de vedetă?

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

BOMBA ANULUI de la PFIZER! Anunțul venit chiar ÎN MIEZ DE NOAPTE. Nimeni nu se aștepta la asta

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Premierul anunță măsuri draconice. Toți trebuie să se auto-izoleze și să își facă un test PCR. Nimeni nu mai scapă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies