Cum arată ASTĂZI casa natală a lui Aurelian Preda? Cine este femeia care are grijă de gospodăria din Valea Calului FOTO EXCLUSIV

Aurelian Preda, rapsodul decedat în septembrie 2016, la doar 46 de ani, este originar din cătunul argeșean Valea Calului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Aurelian Preda, rapsodul decedat în septembrie 2016, la doar 46 de ani, este originar din cătunul argeșean Valea Calului. La aproape patru ani de la dispariția lui Preda, răpus de o boală teribilă într-un spital din Viena, familia acestuia este împărțită în toată lumea, o parte fiind stabilită în Italia, alta în România.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda se iubește cu Marinică de la Foișor! Anamaria Rosa: ”Locuim împreună de câteva luni”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda e panicată: ”Cineva încearcă să spargă contul tatălui meu!” FOTO

Dacă fata artistului, Anamaria Rosa, își construiește o carieră în muzica populară și încearcă să gestioneze cum trebuie scandalul cu Nicușor Iordan, pe care-l acuză de abuz sexual, sora lui Aurelian, Cati, a preferat să se întoarcă în țară. Deși stabilită ani buni în Italia, unde s-a și căsătorit, Cati se află în aceste zile la casa natală a lui Aurelian din Valea Calului, unde se îngrijește de gospodărie.

fara descriere

Casa lui Aurelian Preda este foarte bine ascunsă de copaci și nu se află la drum, cătunul argeșean fiind aruncat peste dealuri, la mai bine de 20 de kilometri de Curtea de Argeș. Curtea casei lui Aurelian Preda este plină de pomi fructiferi, casa a fost recondiționată în ultima vreme de Cati, iar incinta este bine păzită de un câine ciobănesc care nu lasă necunoscuții să intre. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate