Cum arată astăzi marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu! Ileana Popovici are 73 de ani FOTO

Marele regizor Sergiu Nicolaescu a trăit o furtunoasă poveste de dragoste cu actrița Ileana Popovici, ajunsă astăzi la 73 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Devenită celebră dupa apariția în filmul "Reconstituirea" (1968), Ileana Popovici a fost în tinerețe una dintre cele mai în vogă femei din lumea artistică autohtonă. Până să se mărite cu omul de televiziune Mihai Tatulici, a cărui soție a fost o perioadă, Ileana a trăit o poveste intensă de dragoste cu Sergiu Nicolaescu, renumitul actor și regizor plecat dintre noi pe 3 ianuarie 2013, la 83 de ani.

Citeste si: A început divorțul fiului lui Ilarion Ciobanu! Ioachim, chemat în instanță de soția lui! Cei doi au împreună o fetiță EXCLUSIV

Citeste si: Văduva lui Sergiu Nicolaescu este copleşită de datorii uriaşe! Vezi cum a ajuns Dana Nicolaescu să aibă restanţe de 300.000 de euro!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Cel care a dezvăluit asta a fost regizorul Ioan Carmazan, prieten apropiat cu Sergiu: "Sergiu a stat cu Ileana Popovici timp de opt ani, dar nu au fost casatoriti. Ileana era si actrita, si cantareata, si redactor muzical, o fata inteligentă si frumoasă", a relatat Ioan Cărmăzan. 

fara descriere

Zilele trecute, Ileana Popovici, astăzi în vârstă de 73 de ani, a fost invitată în platoul emisiunii realizate de cântărețul Fuego la TVR 2, primind o distincție din partea cunoscutului solist. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate