Cum arată astăzi Meadow Walker, fiica lui Paul, celebrul actor din „Fast and Furious”

Meadow Walker, fiica lui Paul, s-a transformat într-o femeie frumoasă cu cei mai frumoși ochi albaștri.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Meadow Walker avea doar 15 ani când tatăl său, Paul Walker și-a pierdut viața într-un accident de mașină. În prezent, tânăra are 23 de ani și s-a transformat într-o domnișoară cu trăsături de model, moștenind de la tatăl ei cei mai frumoși ochi albaștri.  

Cum arată Meadow, fiica lui Paul Walker

Meadow Walker s-a născut pe 4 noiembrie 1998 și a fost singurul copil al actorului Paul Walker și Rebecca Soteros. Tânăra a crescut în Hawaii, dar la vârsta de 13 ani s-a mutat să locuiască cu tatăl ei în California.

Cum arată astăzi Meadow Walker, fiica lui Paul, celebrul actor din „Fast and Furious”

Meadow Walker, împreună cu soțul ei, Louis Thornton-Allan 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Paul Walker ar fi împlinit 47 de ani! Mesaje emoționante pentru starul din Fast and Furious, care a murit într-un accident!

După moartea lui Paul Walker, Meadow a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, până a decis să urmeze o carieră de model. În luna iunie a acestui an, tânăra s-a prezentat pe covorul roșu la premiera filmului F9, ultima pelicula din francize, în care a jucat și regretatul ei tată, Paul Walker. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În prezent este căsătorită cu actorul Louis Thornton-Allan, după ce în august anul acesta și-a oficializat relația, într-o vacanță exotică. Cei doi și-au legat destinele în luna octombrie, iar cel care a condus-o la altar a fost Vin Diesel, care este și nașul ei.

Cum arată astăzi Meadow Walker, fiica lui Paul, celebrul actor din „Fast and Furious”

Meadow Rain Walker a ales o carieră în modeling

De-a lungul anilor, Meadow Walker s-a transformat într-o femeie frumoasă, cu cei mai frumoși ochi albaștri, moșteniți de la tatăl său, Paul Walker.

În 2017, tânăra a decis să semneze cu DNA Models și a început să lucreze cu Proenza Schouler și Givenchy, casa de modă care i-a oferit oportunitatea de deschide spectacolul de prêt-à-porter de toamnă iarnă 2021, alături de Ella Emhoff.

Cum arată astăzi Meadow Walker, fiica lui Paul, celebrul actor din „Fast and Furious”

Meadow Walker, fiica lui Paul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Detalii incredibile au ieșit la iveală, după șapte ani de la moartea lui Paul Walker. A stat în foc 80 de secunde!

Meadow Walker este interesată de yoga, acupunctură și medicina holistică, iar după moartea tatălui a decis să continue munca de caritate a organizației The Paul Walker Foundation, fondată în 2015. De asemenea, tânăra este foarte activă în mediul online, acolo unde este apreciată de milioane de oameni, iar numărul de urmăritori depășeste 2 milioane. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies