Cum arată azi și cu ce se ocupă Alina Plugaru, fosta vedetă a filmelor pentru adulți | EXCLUSIV

Cum arată azi și cu ce se ocupă Alina Plugaru? Iată o întrebare la care și-a propus azi WOWbiz.ro să răspundă.

Autor: Mihai Dragan

In articol:

Chiar dacă tinerii de 20 de ani nu prea știu foarte clar “cine este doamna”, cei trecuți de 35 de ani știu bine, bine de tot.

Cu mulți, foarte mulți ani în urmă, Alina Plugaru (32 de ani) era un nume de referință în industria porno de la noi și de peste hotare.

E drept, a avut o carieră scurtă, dar intensă. S-a terminat odată cu notorietatea uriașă pe care a căpătat-o în showbiz-ul autohton.

Ce afacere conduce azi Alina Plugaru

Și cum nu mai făcea filme pentru adulți, dar avea nevoie de o sursă de venit care să îi permită să arate bine și să trăiască la de de bine, Alina Plugaru s-a reprofilat. Ea, însă, contrar așteptărilor, nu a ales calea ușoara și la îndemâna oricărei femei frumoase, la acea vreme, așa că a intrat în afaceri.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Și-a deschis un salon de masaj erotic, în urmă cu 10 ani, pe care îl conduce și în prezent. “Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur. Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt pentru ca întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți”, ne-a mărturisit Alina Plugaru,

în exclusivitate.

Citeste si: Imagini interzise minorilor! Cum arată acum Alina Plugaru, celebra actriță de filme pentru adulți

Alina Plugaru este “mămică” a doi căței, o fetiță și un băiețel

Despre viața ei nu i-a plăcut niciodată să vorbească, nici chiar atunci când a fost prinsă în compania unor bărbați de care părea destul de apropiată. “Atunci când voi avea ceva de declarat legat de statutul meu sau de vreun eveniment din viața mea, o voi face, până, atunci, nu!”, a precizat, ferm,

Alina Plugaru, de câte ori a fost întrebată.

Este “mămică” a doi căței, o fetiță și un băiețel pe care îi iubește ca pe ochii din cap și afirmă cu tărie că are o viață fix asa cum și-a dorit-o mereu!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies