Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și tăia burta! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

Bianca Rus arată de senzație acum, când defilează la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, este slabă și extrem de sexy, purtând ținute mulate cu decolteuri adânci, însă artista s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

  În urmă cu vreo 10 ani, Bianca Rus apărea la o emisiune de pe un post tv dedicat muzicii populare. Avea multe, multe kilograme în plus, peste 120 kg, spune acum când are cu 70 de kilograme mai puțin.

  Bianca Rus, acum la 50 kg

  Citeste si: Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările!

  După ce ani la rând s-a chinuit cu diverse diete și apărea când mai slabă, când mai grasă, iar fluctuațiile de greutate ajungeau chiar și de 30 kg, Bianca Rus a decis să-și taie stomacul în 2018. Iar de atunci, schimbarea ei este una uluitoare, astăzi la 32 de ani, Bianca are 50 kg.

  Bianca Rus, pe vremea cand avea 120 kg

  Bianca Rus în 2013

  După ce ani la rând s-a chinuit cu diverse diete și apărea când mai slabă, când mai grasă, iar diferențele de greutate ajungeau chiar și la 30 kg, Bianca Rus și-a tăiat stomacul în 2018. De atunci, Bianca spune că viața ei s-a schimbat, atât în planul sentimental, profesional, dar și al stilului de viață.

  Citeste si: Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!

  Bianca Rus, în 2015, a participat la un show în care a apărut în costum de baie

  Bianca Rus în 2018, după ce și-a tăiat stomacul

  Bianca Rus a slăbit 70 kg! Vezi pe kfetele.ro c mănâncă acum vedeta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate