Cum arată Cristina Dochianu după ce a devenit mamă a doua oară! | VIDEO

Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor Antenei 1, a fost, de-a lungul timpul în care apărea pe micul ecran, una dintre cele mai senzuale ştiriste de la noi.

Autor: Calin Perian

Doar că, de când a renunţat la meseria de prezentatoare tv, Cristina Dochianu pare să fie departe de forma  fizică care i-a adus celebritatea.

Astfel, surprinsă de paparazzii Wowbiz.ro, blondina părea să nu îşi fi revenit prea bine după ce a născut, ea având, şi acum probleme serioase cu greutatea, chiar dacă au trecut, de atunci, mai bine de 12 luni.

Purtând o salopetă de culoare închisă, dar cam subţire şi transparentă, cu un decolteu uriaş care lăsa la vedere sutienul de culoarea pielii, Cristina Dochianu părea extrem de agitată, butonând fără încetare telefonul în timp ce îşi ţinea una dintre fetiţe în braţe, aşteptându-şi soţul şi cealaltă fetiţe lângă maşină.

 

 

Într-un final, când aceştia apar, aşezând-o mai comod în braţe pe fetiţa cea mică, având grijă totuşi să o bage în seamă şi pe cea mare, care, bucuroasă, îi dădea jucăria să aibă grijă de ea, plecând apoi spre un restaurant din apropiere.


Cristina Dochianu a renunţat la meseria de prezentatoare TV

Fosta prezentatoare de la Antena 1 şi ”iepuraş” Playboy s-a retras de pe micile ecrane pentru a acorda mai mult timp vieţii de familie, iar soţul şi copiii au devenit prioritatea ei. Cristina este măritată de aproape cinci ani cu Cristian Fogarassy şi are împreună cu el două fetiţe.

Cristina Dochianu a păstrat relaţia cu Cristian Fogarassy, bărbatul care i-a devenit soţ în decembrie 2013, într-o totală discreţie.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies