Cum arată din satelit domeniul lui Nuțu Cămătaru din Ferentari? Aici ar fi avut loc tentativa de asasinat asupra legendei lumii interlope

Nuțu Cămătaru a fost ținta unei tentative de asasinat în urmă cu 18 ani. WOWbiz.ro a mers pe urma poveștii cu mafioți, grenade și racheți și a ajuns la locul faptei: conacul capului lumii interlope din acei ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Povestea incredibilă a tentativei de asasinat la adresa lui Nuțu Cămătaru, dezvăluită după 18 ani de WOWbiz.ro în contextul morții lui Emi Pian are în spate relatări ale martorilor și un dosar care la un moment dat a fost pe masa procurorilor. WOWbiz.ro a mers pe firul evenimentelor iar acesta a dus la domeniul deținut de familia lui Nuțu Cămătaru în cartoerul Ferentari, acolo unde ”șeful greilor” i-a capturat pe racheții trimiți de un clan rival să-i planteze grenade în mașină.

Domeniul lui Nuțu Cămătaru din Ferentari, întins pe 4 străzi

Proprietatea lui Nuțu Cămătaru se întinde pe patru străzi și are un perimetru de 5 hectare. Este un adevărat imperiu și locul unde ”tata Nuțu” ținea animale sălbatice, confiscate mai târziu de autorități. Culmea e că proprietatea lui Nuțu este de cinci ori mai mare decât Grădina Zoologică din Băneasa.

La un moment dat, proprietatea a fost împărțită în două: pe jumătate reședință, pe jumătate club de echitație. Este cunoscută dragostea lui Cămătaru pentru caii de rasă, el ținând aici exemplare de sute de mii de euro.

Citeste si: Meghan și-a aprins lumea în cap. Dacă nici cu Regina nu i-a mers, cum va fi cu Trump?!? - evz.ro

În prezent, Nuțu Cămătaru nu mai locuiește aici, el mutându-se împreună cu noua lui soție, Claudia, într-o vilă din Snagov. La conacul din Ferentari au rămas fosta soție și copiii pe care Nuțu îi are cu aceasta. Dintre aceștia, mezinul Dany postează aproape zilnic imagini de la casa cu piscină care a fost martoră atâtor evenimente demne de un film cu mafioți.

Citeste si: Tentativă de asasinat asupra lui Nuțu Cămătaru! Ce a pățit interlopul care a vrut să-l lichideze pe ”șeful greilor” din Capitală? Așa își reglau conturile adevărații mafioți

Citeste si: Fratele lui Florin Salam, infectat cu coronavirus, a investit enorm în cariera muzicală a fiicei sale! Nelu este acordeonist, dar pe frumoasa Bianca a trimis-o să ia lecții de pian și de canto!

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru e gravidă în 7 luni, dar pozează în costum de baie! Rebecca e în concediu la mare și își petrece timpul la plajă! FOTO

Ce s-a întâmplat la conacul lui Nuțu Cămătaru, acum 18 ani

În 2002, Nuțu Cămătaru a fost victima unei tentative de asasinat pusă la cale de un fost colaborator, racolat între timp de un clan rival. Acesta a plătit doi racheți moldoveni care au escaladat gardul proprietății cu gândul de plasa 10 grenade sub mașina lui Nuțu Cămătaru. Momentul era bine ales: în acea seară, Nuțu Cămătaru își aniversa ziua de naștere iar ”teroriștii” mizau că acesta va fi sub influența alcoolului.

Nu s-a întâmplat așa, Nuțu i-a capturat pe moldoveni și le-a oferit 5.000 dolari pentru a-i spune cine i-a plătit să-l lichideze. După ce au recunoscut, aceștia au fost puși de Nuțu să-l sune pe rival, să-i spună că treaba a fost făcută și să-i dea întâlnire la o benzinărie pentru a a le plăti ”munca”. La întâlnire a fost și Nuțu cu oamenii lui, care l-ar fi prins pe cel care a plănuit totul. Bărbatul a fost dus în beciul casei din Ferentari, bătut și obligat să privească cum soția lui a fost violată. Câteva săptămâni mai târziu, femeia s-ar fi aruncat de la etaj.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Imagini incendiare cu Loredana Chivu. Blondina și-a mărit bustul, în timpul pandemiei. Cum arată cu noile îmbunătățiri: „Am făcut două operații dificile ”

Sile Cămătaru vorbește cu familia pe skype din pușcărie! Copiii și nepoții se uită din sufragerie la interlopul aflat în celulă! VIDEO

Se îngroașă gluma! ”Beleaua” Corduneanu, în locul lui Livian, la Puterea Dragostei? Negocieri dure cu ”Diamantul Roz”

Dramă uriașă în lumea lăutarilor români: ”Azi s-a stins din viață un mare om și un violonist de excepție!” FOTO

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies