Cum arată dormitorul uriaş al Nicoletei Guţă din vila somptuoasă din Petroşani! Are un pat de prinţesă lângă care se află statuete de porţelan! VIDEO

Fanii au putut vedea cum arată dormitorul uriaş al Nicoletei Guţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret cum arată dormitorul uriaş al Nicoletei Guţă. Manelista a lansat recent o piesă nouă, intitulată “Inima mea iubire:, al cărei videoclip este filmat în vila din Petroşani a familiei Guţă. (vezi cum s-a botezat familia lui Nicolae Guţă în apele Iordanului)

Citeste si: Nicolae Guţă nu e supărat pe ginerele care a părăsit-o pe Nicoleta: “Respectul rămâne acelaşi!”

Citeste si: Ce a făcut Nicolae Guță de ziua fiicei sale și a lui Beyonce de România! De ce nu vrea să mai răspundă la telefon

Citeste si: Băiatul lui Nicolae Guță a participat la o nuntă mare în Veneția! FOTO

Cum arată dormitorul uriaş al Nicoletei Guţă. Se află la etajul vilei

La început, vila este filmată de sus, din dronă, Nicoleta apărând la balconul acesteia. Apoi, acţiunea se mută în interior, unde manelista apare îmbrăcată într-o rochie roşie, coborând nişte scări din lemn masiv care duc de la etajul 1 al vilei la sufrageria imensă de la parter.

Cum arată dormitorul uriaş al Nicoletei Guţă. Patul e din lemn masiv

E clar cum arată dormitorul uriaş al Nicoletei Guţă. Manelsita a filmat o secvenţă scurtă şi în dormitorul ei, stând pe un pat, tot din lemn masiv. Se pot observa draperii grele, un tavan cu diverse detalii, dar şi statuete de porţelan care au fost puse pe un dulap, lângă patul Nicoletei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate