WOW

Cum arată femeia care nu s-a mai epilat subraţ de cinci ani de zile: ”Dacă eram bărbat, nimic din toate acestea nu v-ar fi deranjat...”

O femeie care a decis să sfideze toate legile în materie de îngrijire personală a şocat o lume întreagă, după ce nu s-a mai epilat de cinci ani de zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cum arată femeia care nu s-a mai epilat subraţ de cinci ani de zile: ”Dacă eram bărbat, nimic din toate acestea nu v-ar fi deranjat...”icon photo
 
Invitată în cadrul unei emisiuni TV, ea a vorbit despre motivele care au împins-o să nu se mai epileze şi să adopte un stil...natural. Mai exact, ea susţine că părul este ceva natural, fapt pentru care n-are de ce să-l îndepărteze. 
 
"Nu m-am mai epilat de 5 ani. Sunt de părere că trebuie să faci tot ceea ce te face pe tine fericit, ca individ. Am ajuns să trăim într-o societate în care orice fir de păr de pe corpul unei femei este dezgustător. Şi noi am creat această anomalie! Copilele de 11-12 ani, când încep să le crească primele fire de păr vizibile pe corp, au o reacţie de repulsie: 'Ce scârbos!', spun ele. În plus, în cele mai multe cazuri, fetele ajung să se izoleze. Eu nu vreau ca tinerele fete să simtă aşa ceva când vine vorba de corpul lor natural. Nu vreau să creadă că este ceva greşit la ele. Consider că a venit momentul ca măcar unele din noi, femeile, să ia atitudine", a spus Kate.
"Dacă eram bărbat, nimic din toate acestea nu v-ar fi deranjat", a mai spus aceasta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune