Cum arăta fiica lui Nico pe vremea când era blondă? Alexandra abia își pusese silicoane

Alexandra Matei a plecat cu mama ei, cântăreața Nico, într-o aventură extremă în Asia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

Pe Nico o știe toată lumea, însă Alexandra, fiica ei, este necunoscută publicului. Și totuși, Alexandra nu este prima dată la tv, ea a mai participat, în urmă cu câțiva ani, la un show de supraviețuire, unde însă nu a rezistat decât două săptămâni.

Citeste si: Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

fara descriere

Pe vremea aceea, Alexandra era blondă și abia își pusese silicoanele pe care însă le-a tot afișat cu mândrie. Și asta pentru că în respectivul show, fiica lui Nico a stat mai mult în costum de baie. Mai mult, a devenit celebră o scenă în care Alexandra a dansat senzual, pe plajă, în fața colegilor săi de competiție.

Citeste si: Nico a ajuns la spital după ce a slăbit 7 kg în 7 zile cu o dietă celebră

fara descriere

După ce s-a întros din show, Alexandra Matei s-a făcut brunetă, și-a pus extensii și se pare că și-a injectat și buzele.

Citeste si: Cel mai mic influencer: bebelușul Elei Crăciun a strâns peste 1 milion de vizualizări în 24 de ore

 

Alexandra este colegă de competiție cu mama ei, cântăreața Nico

Acum, aflată în show-ul Asia Express, alături de mama ei Nico, Alexandra este brunetă, dar la fel de sexy, iar trupul ei se observă bine din hainele mulate pe care le îmbracă pe drumurile din Asia, chiar dacă uneori are probe extreme.

fara descriere

Alexandra Matei are 27 de ani și este singurul copil al cântăreței Nico. În ultimii ani s-a mai scris de Alexandra care s-a iubit cu un bărbat celebru și bogat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate