Vedete

Cum arata Ionela Prodan fara peruca? Interpreta de muzica populara se afla internata la spital

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum arata Ionela Prodan fara peruca? Interpreta de muzica populara se afla internata la spitalicon photo
Cantareata de muzica populara Ionela Prodan s-a internat, recent, la spitalul Elias din Capitala, in urma problemelor de sanatate.


Ionela Prodan a mai fost internata in spital si la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an.
In ultima perioada, Ionela Prodan a slabit considerabil, a urmat mai multe tratament si a surprins prin noul ei look, dupa ce a inceput sa poarte peruci.


Cu toate astea, mama Aneimaria Prodan a refuzat sa vorbeasca despre problemele cu care se confrunta si a pozat de fiecare data cu zambetul pe buze.


Acelasi lucru s-a intamplat si acum cateva zile, atunci cand Anamaria a dus-o pe mama ei la salon, iar acolo, interpreta nu s-a sfiit sa apara fara peruca, dar si nemachiata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune