Cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Cine este și cum arată arată iubita lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9?

 Cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021
Alexandru Bădițoaia la Chefi la cuțite 2021
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Alexandru Bădițoaia este cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 Chefi la cuțite 2021. Tânărul în vârstă de 28 de ani participă la emisiunea Chefi la cuțite 2021 pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a avea propriul restaurant.

Cine este și cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021

Alexandru Bădițoaia are un parcurs echilibrat în competiția Chefi la cuțite 2021, însă Cătălin Scărlătescu susține că are așteptări mult mai mari din partea acestuia. Juratul a declarat în repetate rânduri, în cadrul show-ului culinar, că tânărul căruia i-a oferit cuțitul de aur îi amintește de el în tinerețe și vrea ca acesta să ia mai des inițiativa în timpul probelor.

Citeste si: Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la cuțite 2021, concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu

Tânărul bucătar nu se bucură doar de încrederea lui Cătălin Scărlătescu, ci și de susținere din partea iubitei sale. Pe conturile de social media, Alexandru Bădițoaia a postat o fotografie alături de partenera sa, care cu siguranță îl urmărește la televizor cu sufletul la gură.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

 Cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021
Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite și iubita lui

Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021

Cu o experiență în bucătărie de doar cinci ani, Alexandru Bădițoaia a reușit să-l convingă pe chef Cătălin Scărlătescu că are cele mai mari șanse să câștige sezonul 9 Chefi la cuțite.

El a primit cuțitul de aur din partea juratului, după ce a gătit în audiții un preparat din cea mai scumpă carne din lume, Kobe Wagyu, care necesită mai multe tehnici de gătire, dar și atenție la cele mai mici detalii.

Citeste si: Cum arată soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite 2021, concurenta de etnie romă din echipa lui Cătălin Scărlătescu

 Cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021
Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021

În prezent, Alexandru Bădițoaia locuiește în București și este Sous Chef în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. El a decis să participe la cel mai urmărit show culinar din România pentru că este încrezător că poate face față provocărilor și poate ajunge în Marea Finală.

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii rămaşi în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Tânărul a mărturisit că simte nevoia de validare din partea unor specialiști cum sunt cei trei chefi. „Îmi doresc să ajung în finală, sufletul îmi spune să fac asta, dar trebuie să fie cineva mai avizat care să-și zică „mă, tu ești bun!”. Încrederea atunci cred eu că o s-o primesc, tocmai de-asta sunt aici, să văd la ce nivel sunt”, a declarat bucătarul, în audițiile Chefi la cuțite 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marius de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Ipostaze tandre alături de o blondă misterioasă

Lucian Barbu nu mai este un bărbat singur. Cine este femeia care i-a furat inima fostului concurent de la Survivor România: "A apărut recent..."

Eliminare Chefi la cuțite 2021. Doi concurenți din echipa lui Sorin Bontea ratează semifinala sezonului 9

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Alertă totală! Armata este pregătită: Comandamentul Operaţiunilor speciale este pe cale să facă asta

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies