Cum arată ”Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume, la 10 ani după ce a intrat în Cartea Recordurilor

Giuliano Stroe a intrat, la doar 5 ani, în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cum arată astăzi ”Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume


In articol:

Foto: Facebook/ Giuliano Stroe

Acum 10 ani, Giuliano Stroe, un băiețel în vârstă de cinci, a ajuns cunoscut în întreaga lume drept cel mai puternic copil din lume. La o vârstă atât de fragedă, Giuliano reușea să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare. A fost poreclit ”Micul Hercule”.

Imaginile și videoclipurile cu micul Giuliano au făcut înconjurul lumii și totodată criticile n-au încetat să apară. Părinții băiatului erau criticați de faptul ca îl exploateaza pe băiat pentru a câștiga bani. Giuliano mai are un frate, Claudio, care i-a călcat pe urme fratelui mai mare.

Citeste si: Prima poză cu românul din Italia, suspect de coronavirus! Ce legătură există între bărbat și cei doi chinezi infectați

Citeste si: Puterea dragostei 01 februarie. Ligi și Jador, sărut în emisiune! Ella părăsește emisiunea în lacrimi: "O să plec acasă. Nu mai pot"

Citeste si: Marius, adolescentul dispărut de două zile din Argeș, a fost găsit mort. Obișnuia să vorbească des despre moarte

Foarte multă lume considera că Giuliano nu o să mai crească foarte mult în înălțime, din cauza faptului că ar fi fost presat să facă sport pentru a avea o perfomanță sportivă și rezultate excelente.

Cum arată astăzi ”Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume

Cum arată ”Micul Hercule” acum, la 15 ani

În prezent, Giuliano are 15 ani. Împreună cu fratele lui, Claudio, au lăsat gimnastica pentru box. Mușchii nu au dispărut, iar Giuliano are o condiție fizică demnă de un sportiv. În ceea ce privește înălțimea, băiatul a crescut și arată ca un adolescent în toată regula. (Citeste si: Curtea de Argeș: un tânăr care a dispărut de acasă în urmă cu două zile a fost găsit mort pe câmp)

Este foarte pasionat de box, iar pe contul personal de Facebook și Youtube postează foarte mult despre acest sport, de care este foarte mândru că-l practică.

Cum arată astăzi ”Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate