Cum arata mormantul fiicei lui Marius Teicu! Ce coroana a trimis Angela Similea la inmormantarea Patriciei VIDEO EXCLUSIV

Fiica lui Marius Teicu a fost inmormantata vineri la pranz, in cimitirul Izvorul Nou, in prezenta a numerosi prieteni, rude, dar si a catorva vedete.

Autor: G.C.

Multi dintre cei care nu au putut participa la inmormantare au trimis coroane, in care isi aratau compasiunea pentru familia indurerata. printre cele mai frumoase corane s-a aflat cea trimisa de Angela Similea, una dintre interpretele apropiate de compozitorul Marius Teicu. 

Dupa ce sicriul cu trupul Patriciei a fost bagat in mormant, acesta a fost acoperit de flori, zeci de coroane si buchete imense de flori fiind asezate peste acesta. 

Citeste si: Marele regret al lui Marius Teicu: "Eu si Rodica am vrut mai multi copii, dar nu s-a putut din cauze medicale!"

Ultimii care au plecat din cimitir au fost chair parintii Patriciei. Marisu Teicu si sotia lui s-au urcat tristi in masina si au iesit singuri pe poarta lacasului de cult care de vineri adaposteste mormantul unicului lor copil.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies