Cum arată mormântul Ionelei Prodan la doi ani de la moartea artistei. Surpriză, ce decizie a luat fiica ei din Dubai pentru o slujbă de pomenire

Mormântul regretatei Ionela Prodan arată impecabil la doi ani de la decesul ei neașteptat

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

În urmă cu doi ani, la mijlocul lunii aprilie, mai exact, pe data de 16, o veste tristă a bulversat lumea artistică din România! Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a încetat din viață, după ce, timp de nouă luni, s-a luptat cu o maladie nemiloasă la pancreas. Artista avea 70 de ani și, în ciuda tratamentelor și a spitalizării, până la urmă, a pierdut lupta cu moartea.

Mesajul fiicei sale Anamaria Prodan a impresioant pe toată lumea

Fiica ei, Anamaria, cea care a îngrijit-o până în ultima clipă, nu a uitat-o deloc, iar sufletul îi este trist de fiecare dată când se gândește la ea. Drept dovadă, a și scris, în urmă cu puțin timp, pe adresa de socializare câteva cuvinte despre Ionela Prodan. ”Să te odihnești în pace Draga mea MAMĂ … iubirea vieții mele … nu există zi să nu te am în inimă, în suflet și în minte. Ești în toată ființa mea forever”, au fost cuvintele ei în mediul virtual.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Averea impresionantă pe care o are Anamaria Prodan! Sexy-impresara a dezvăluit suma uluitoare: "Aş putea trăi 20 de vieţi"

Citeste si: Anamaria Prodan vrea să devină politician ”Eu discut numai cu numărul 1 din partid”

Citeste si: Apariție șocantă a Prodancei pe stradă înainte de a pleca din țară de teama coronavirusului! A mers la shopping îmbrăcată într-o ținută de ”doar” 24.000 de euro! Avem imagini

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan i-a făcut pomana mamei sale înainte de a se impune restricțiile atât de stricte legate de coronavirus, parcă presimțind cumva că pandemia o va face să stea departe de țară. ”A vorbit la biserică și apoi a împărțit pachete cu muultă mâncare oamenilor săraci, așa cum face de obicei. Apoi, a stat la cimitir singură și a plâns-o pe cea care i-a dat viață, cu lacrimi amare.”, au dezvăluit persoane apropiate, care au mai specificat și faptul că, din Emirate, zilele trecute, Ana a mai vorbit cu preotul și a mai făcut o slujbă pentru sufletul artistei.

Ionela Prodan are un mormânt impunător! Este îngrijit în permanență de o angajată a familie 

Pe de altă parte, dincolo de faptul că oamenii sunt impresionați de felul în care Anamaria se implică de fiecare dată când merge la cimitir, ar mai fi ceva ce persoanele de la fața locului comentează. Concret, Ionela Prodan are un mormânt impunător, poate cel mai impunător din zonă. Lucrarea este făcută din marmură neagră, strălucește impecabil și este îngrijit în permanență de o angajată a familiei. "La câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, iar de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect", a povestit vedeta, care, acum, se află în Dubai alături de familia ei.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Soţia actorului George Ivaşcu e dărâmată după ce i-au murit ambii părinţi anul trecut! Vezi ce a făcut Alice Barb în amintirea lor!

Anamaria Prodan a donat mii de combinezoane şi măşti pentru două spitale! A direcţionat jumătate din ajutoare spre Spitalul Fundeni, în semn de recunoştinţă pentru medicii care...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies