Cum arată Mucifer, primul iubit al Cruduței! Bărbatul are acum 48 de ani și a tratat-o pe vedetă ca pe o prințesă

Daniela Crudu are toate motivele să regrete acum că nu i-a apreciat pe băieții buni din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Daniela Crudu a avut destul de mulți iubiți, majoritatea fiind băieți răi, în frunte cu cetățeanul croat care tocmai a stâlcit-o în bătaie. Puțini își mai amintesc de prima relație serioasă pe care Cruduța a avut-o a fost cu Bogdan Defta, cunoscut cu vreo 10 ani în urmă prin cercurile băieților de Dorobanți sub porecla de Mucifer.

fara descriere

Citeste si: Declarație halucinantă a iubitului Danielei Crudu: ”Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”

Citeste si: Daniela Crudu are fața distrusă după bătaie! Câți bani a cheltuit pe operațiile pe care i le-a stricat acum iubitul

Citeste si: Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

Bogdan a fost bărbatul care a sprijinit-o cel mai mult pe Cruduța în prima parte a carierei. Practic, el a sponsorizat-o și a ajutat-o să facă trecerea de la statutul de dansatoare în cluburile de noapte până la cea de asistentă de televiziune.

Mucifer, probleme în afaceri

fara descriere

Cei doi s-au iubit pasional cîțiva ani buni, însă în 2010 s-au despărțit de comun acord. Lucrurile au mers prost pentru Mucifer, care a pierdut o groază de bani în afacerile imobiliare, în timpul crizei.

fara descriere

Ajuns la 48 de ani, Mucifer este acum complet schimbat și nu mai are nici o legătură cu viața mondenă dar nici cu Daniela Crudu, în afara unor fotografii vechi din tabloidele de altădată. Toți cei care l-au cunoscut pe acea vreme au însă doar cuvinte de laudă despre el, mai ales că o trata pe Cruduța ca pe o adevărată prințesă. Acum, însă, prințesă a crescut și a nimerit într-un Bentley, lângă un croat care i-a arătat ”pe viu” ce însemană iubirea cu năbădăi.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate