Cum arată o zi din viața lui Smiley, de când a devenit tată? Artistul, mai recunoscător ca niciodată pentru familia întemeiată alături Gina Pistol: "Fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus"

Cântărețul este în culmea fericirii, de când fetița lui a venit pe lume.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Smiley și Gina Pistol  trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de când micuța Josephine s-a născut. Chiar dacă și înainte se bucura de momentele petrecute în familie, artistul a dezvăluit că acum de-abia așteaptă să ajungă acasă, pentru a-și strânge fiica în brațe.

Citeste si: Gina Pistol, atitudine fermă față de Smiley! Cum reacționează atunci când o fană se dă la el: „Are toată libertatea să facă ce vrea”

Cum s-a schimbat viața lui Smiley, de când a devenit tată?

Smiley recunoaște că nașterea fiicei sale a adus o bucurie imensă în familia lui. Artistul nu-și mai încape în piele de fericire de când este tătic și încearcă să fie tot timpul în preajma lui Josephine, ori de câte ori are puțin timp liber. Iubitul Ginei Pistol spune că acum toate lucrurile i se par mai frumoase, iar sentimentele care îl încearcă atunci când vine vorba de propriul copil sunt de nedescris.

Nici viața solistului nu mai este la fel ca înainte, căci abia acum simte împlinirea cu adevărat, pe toate planurile: "Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Smiley este în culmea fericirii, de când fetița lui a venit pe lume

Smiley și fiica lui, Josephine

[Sursa foto: Instagram]

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus. Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a

fost mult mai mult decât atât.", a povestit Smiley, pentru libertateapentrufemei.ro.

Smiley, recunoscător pentru familia pe care a întemeiat-o alături de Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol

[Sursa foto: Instagram]

Viața de familie, transpusă într-o singură piesă

Întrebat dacă regăsește în vreo piesă proprie sentimentul care îl încearcă atunci când se gândește la familia întemeiată alături de Gina Pistol, Smiley  a mărturisit că încă nu există o melodie care să redea exact emoția pe care o simte când își vede copilul și iubita, însă anumite bucăți din cântecele compuse în trecut exprimă frânturi din ceea ce trăiește în prezent: "Nu e scrisă încă, sunt bucăți din multe piese scrise de până acum și mereu ceva în plus, totul e în dinamică, vă rog să mă credeți.

Citeste si: Smiley, fotografie emoționantă, alături de fiica lui. Cum a fost surprins artistul, în preajma micuței Josephine?

Cum aș putea să aleg între „Oficial îmi merge bine”, „Acasă”, „Până la tine” sau mai știu și eu care piesă din trecutul meu?! Piesa, cu titlu cu tot, se scrie zi de zi, diferit cu fiecare clipă trăită.", a mai spus Smiley, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies